Kod Čakovca na motoru poginuo 32-godišnji sportaš, kombi mu je oduzeo prednost

Foto: Facebook

U TEŠKOJ prometnoj nesreći koja se dogodila danas u Novom Selu Rok kod Čakovca poginuo je 32-godišnji motociklist Ivan Međimurec iz Svetog Križa, piše eMeđimurje.

Nesreća se dogodila oko 16 sati na ulazu u Novo Selo Rok iz smjera Čakovca, a u njoj su sudjelovali motocikl i kombi. Prema neslužbenim informacijama, kombi je oduzeo prednost motociklu, što je bilo kobno za mladića. Međimurec je bio uspješni strongman i dizač utega.

Radio je u restoranu

Stradali Međimurac prvi je poginuli motociklist, ali i šesta ovogodišnja žrtva na međimurskim prometnicama. Bio je omiljen u lokalnoj zajednici, a od njega su se na društvenim mrežama oprostili brojni prijatelji i poznanici među kojima je i restoran Varaždinbreg u kojem je Ivan radio.

"Dragi gosti restorana Varaždinbreg, sa velikom tugom obavještavamo vas kako se opraštamo od Ivana Međimurca, vrijednog člana našeg kulinarskog tima koji je izgubio život u prometnoj nesreći ovog popodneva u svom rodnom Međimurju. Ivane, nedostajati ćeš nam i ti, ali i tvoja strast za kuhanjem, učenjem i stalnim usavršavanjem koja je bila primjer mnogima. Počivaj u miru", objavljeno je na Facebook stranici restorana.

Dragi gosti restorana Varaždinbreg, sa velikom tugom obavještavamo vas kako se opraštamo od Ivana Međimurca, vrijednog...

Posted by Restoran Varaždinbreg on Thursday, 2 April 2020

 

Pročitajte više