KORONAVIRUS

U makarskom Vodovodu dvoje zaraženih koronavirusom

Foto: Krešimir Žanetić

DVIJE osobe pozitivne na koronavirus zaposlene su u makarskom Vodovodu. Jedna je, kako doznajemo u tom poduzeću, radila u financijskoj službi, a druga u skladištu.

"Dvoje naših radnika su pozitivni i, koliko znam, sve je dezinficirano", kazao nam je sugovornik iz ove tvrtke te dodao kako skladište sada "radi normalno". Službenik je, kako doznajemo, zadnji put bio na poslu 26. ožujka, a skladištar tri dana ranije, 23. ožujka. Do direktora Vodovoda Ivice Nuića nismo uspjeli doći.

Jedan oboljeli živi u Makarskoj, a drugi u Baškoj Vodi

Kako doznajemo, oboljeli službenik živi u Makarskoj, a skladištar u Baškoj Vodi čiji je Stožer civilne zaštite pod predsjedanjem općinskog načelnika Joska Roščića danas objavio obavijest kako se „sukladno neslužbenim dostupnim podacima kojima raspolaže Stožer civilne zaštite Općine Baška Voda, u Baškoj Vodi pojavio prvi pacijent zaražen virusom covid-19 i trenutno se nalazi na bolničkom liječenju u KBC-u Split. Ukućani oboljelog su od strane bolnice upozoreni na obveznu samoizolaciju unutar obiteljske kuće".

"Stožer civilne zaštite Općine Baška Voda odmah će pristupiti poduzimanju mjera preventivne zaštite raspoloživim dezinfekcijskim sredstvima u neposrednoj blizini obiteljske kuće“, napisao je Roščić u obavijesti dostavljenoj lokalnim medijima te zamolio mještane da se "pridržavaju izdanih mjera u cilju zaštite od zaraze virusom te da izlaze samo u slučaju potrebe, isključivo radi zaštite svog zdravlja i zdravlja svojih ukućana".

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više