Piše: Hina | 26.03.2020. 23:01

Crkva odgodila Susret hrvatske katoličke mladeži, novi termin nije predviđen

ZAGREBAČKA nadbiskupija, kao organizator 11. Susreta hrvatske katoličke mladeži (SHKM), objavila je danas odluku Hrvatske biskupske konferencije (HBK) da se susret, koji se trebao održati  9. i 10. svibnja u Zagrebu, za sada odgađa.

Nadbiskupija ističe kako novi termin Susreta nije predviđen u 2020. godini.

Zagrebačka nadbiskupija zahvaljuje Središnjem odboru SHKM-a, Organizacijskom odboru SHKM-a, svećenicima, župnim zajednicama, obiteljima koje su velikodušno pokazale spremnost da otvore vrata svojih domova mladima, kao i volonterima, Gradu Zagrebu i svima drugima koji su dosad radili na organizaciji Susreta.

Sjeme posijano za budućnost

 "Vjerujemo da učinjeno dobro neće biti izgubljeno, već sjeme posijano za budućnost", istaknuto je u priopćenju Zagrebačke nadbiskupije. 

Uvjereni smo da će ovo vrijeme kušnje koje kao narod zajedno sa cijelim svijetom živimo, a koje je dodatno otežano potresom koji je u nedjelju Zagreb i okolicu, ojačati snagu vjere u Božju prisutnost i svjedočanstvo djelatne kršćanske ljubavi i solidarnosti u našim župnim zajednicama a naročito u životima naših mladih", navodi Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

 
NAJNOVIJE
NAJČITANIJE