Točno u podne ista pjesma zasvirala je na svim najslušanijim radijskim stanicama

Foto: Facebook

UDRUGA Hrvatski radijski forum kao članica Udruženja europskih radiopostaja i HUP - Koordinacija komercijalnih radio postaja pokrenule su zajedničku akciju potpore i solidarnosti građanima Hrvatske u ovim trenucima krize uzrokovane pandemijom koronavirusa, ali i razornog potresa koji je jučer pogodio Zagreb.

Najslušanije i najpopularnije hrvatske radijske postaje od sjevera do juga zemlje ujedinit će hrvatski radijski eter tako što će istovremeno, danas točno u podne, u znak zajedništva i nade zasvirati iste pjesme - Moju domovinu Band Aida i Insieme Tota Cutugna. Poruke ohrabrenja i snage "slušamo vas - niste sami - zajedno pobjeđujemo" poslat će usamljenima, izoliranima, evakuiranima, cijeloj zemlji u ovim izvanrednim okolnostima.

Radijske postaje Narodni, Radio Dalmacija, Antena Zagreb, Otvoreni radio, Radio Kaj, Enter Zagreb, Ultra Split, Gold FM i Extra FM na taj će način ujediniti više od dva milijuna svojih slušatelja i pjesmom im poručiti - samo zajedno možemo i hoćemo pobijediti.

Udruga Hrvatski radijski forum najmlađa je članica Udruženja europskih radiopostaja koje okuplja više od 5000 komercijalnih radija u Europi.

Pročitajte više

 

Pročitajte više