Neugodno je gledati kako je Vučetić satrao Zekanovića u saboru

Screenshot, video: Saborska TV

NEZAVISNI saborski zastupnik Marko Vučetić danas je u saboru Hrvoja Zekanovića tako svojom replikom postavio na mjesto da je to bilo gotovo neugodno gledati. 

Sve je počelo tako što je Zekanović počeo predbacivati Vučetiću da je govorio o perverznoj neokatekumenskoj organizaciji. Zekanović mu je pritom ironično rekao: "Vi ste kralj, ja sam stvarno impresioniran, zadivljen" te komentirao da ga možda prime i u SDP.

No odgovor koji je uslijedio Zekanović vjerojatno nije mogao ni zamisliti. Donosimo ga u integralnom videu i kao transkript.

"Poštovani kolega, govorio sam o tome da postaje gotovo jedna perverzna neokatekumenska zajednica. Razlika između neokatekumenske zajednice i perverzne neokatekumenske zajednice je što je jedna perverzna, a druga nije. Mislim da to nije problem shvatiti. Ali ukoliko je, rado ću uzeti nekoliko svojih slobodnih dana ili koliko treba da vam objasnim razliku između perverzne i one koja nije perverzna. To nije samo pojmovna, nego se i odnosi na referiranje onoga što pojam znači. A što se tiče eventualno mog članstva u SDP-u, ne morate se brinuti. Ja kao strogi individualac, kao osoba koja nastupa bez ikakvih identiteta, ne mogu biti član nikakve organizacije i nikakvih zajednica, ali veselilo bi me da i vi to budete, a ne da se nalazite u neprestanom zavođenju onih koji će vas uvesti u sabor", rekao je Vučetić Zekanoviću. 

Pročitajte više