Zagreb Pride napao Milanovića: "Savjetnica mu je saveznica klerikalne desnice"

Foto: Pixsell, screenshot, Index

ZBOG Milanovićevog imenovanja kontroverzne Jadranke Žarković, bivše ravnateljice Agencije za odgoj i obrazovanje, reagirali su iz Zagreb Pridea. 

Imenovanje Žarković potvrdio je sam Milanović, a kao njene najveće mrlje dok je bila na čelu Agencije za odgoj i obrazovanje pamte se slanje učitelja i nastavnika da slušaju predavanja o "gejevima pervertitima" i ukidanje Oskara znanja. 

>> Milanovićeva buduća savjetnica slala ljude da slušaju o "gejevima pervertitima

Iz Zagreb Pridea su žestoko prozvali Žarković i Milanovića. Za nju su naveli da je saveznica klerikalne desnice, a za njega da je izgubio njihovo povjerenje i da nas očekuje pet godina laži.

"Palac dolje za Zorana Milanovića i Ured predsjednika Republike Hrvatske.

Prepuštanjem takvog značajnog mjesta osobi koja je dokazano saveznica desnog klerikalnog pokreta, novi Predsjednik pokazuje ne samo da ne možemo računati na to da će braniti demokratske vrijednosti i ljudska prava, već da ćemo i nakon istrpljenog mandata Kolinda Grabar-Kitarović i dalje bivati prevareni/e i ostavljeni/e na cjedilu od strane hrvatskih političara.

No, sada barem znamo što nas čeka sljedećih pet godina – gomila lažnih obećanja, a naše povjerenje Predsjednik je ovime izgubio", poručili su iz Zagreb Pridea na Facebooku. 

 

Pročitajte više