Piše: K.D. | 14.01.2020. 19:21

Stanodavka ubojice iz Splita: Nije bio sav svoj, molio me da mu oprostim

BIVŠA stanodavka trostrukog ubojice iz Splita ispričala je za Novu TV kako se Filip Zavadlav ponašao danima prije zločina. 

Marcela Sunara, vlasnica stana u kojem je osumnjičeni živio kao podstanar, rekla je kako je dan prije nego što je ubio troje ljudi Zavadlav bio rastrojen. 

"Nije me ni pogledao"

"Ja sam rekla i policiji, on je dan prije, točno 24 sata prije, oko 15:30-16 sati sjedio na ovoj stolici, za ovim stolom, sam samcat. Gledao je u prazno, pogledao ništa nije. Nije mi se javio. On inače kaže 'dobar dan', ali sad se nije javio, nije me ni pogledao. Nije ništa rekao. Samo je buljio u prazno, pojeo je nekakav jogurt, neko pecivo", ispričala je Marcela Sunara. 

"Kad je došao tu, kad su ga doveli na pretres u potrazi za puškom, ispričavao mi se, rekao je 'Marcela, oprosti, oprosti, oprosti, ili ja, oni, ja ne znam što ću, ja nisam spavao 16 dana, proveo sam noć na psihijatriji'. I to je govorio dok je tu prolazio, dok su ga odvodili u hodnik prema sobi jer on ništa nije razumio, vidjelo se na njemu. Ništa nije razumio. On nije bio svoj", rekla je uznemirena stanodavka.  

Filip Zavadlav, osumnjičeni za trostruko ubojstvo u Splitu, stigao je sinoć pod jakom policijskom pratnjom u zatvorsku bolnicu u Zagrebu. Facebook grupa podrške osumnjičenom za ubojstvo više puta se pojavljivala pa nestajala s Facebooka. Imala je i oko 20 tisuća članova. U Split je stigao odvjetnik Branko Šerić, kojeg su angažirali za obranu osumnjičenog.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za ubojstva u Splitu instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: split ubojstvo

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 
NAJNOVIJE
NAJČITANIJE