Thompson na Stradunu urlao ZDS, razvijena i ogromna zastava s ustaškim pozdravom

Screenshot, video: Index, Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

NA DUBROVAČKOM Stradunu večeras se povodom Dana dubrovačkih branitelja održao koncert kontroverznog pjevača Marka Perkovića Thompsona. 

Kako je to i inače uobičajeno na Thompsonovim koncertima, na početku pjesme Čavoglave pjevač je zaurlao ustaški pozdrav "Za dom spremni". 

Svjetski poznatom ulicom tako je odjekivao ustaški pozdrav i oduševio tisuće okupljenih Thompsonovih fanova, među kojima je bio popriličan broj djece. 

Osim urlikanja ustaškog pozdrava, na Stradunu je tijekom Thompsonovog koncerta razvijena golema zastava HOS-a na kojoj također stoji ustaški pozdrav. 

Inače, Thompson za predsjedničke izbore nije podržao svog kuma Miroslava Škoru pa je bilo govora o tome da je time prešutno podržao aktualnu predsjednicu i kandidatkinju za novi mandat Kolindu Grabar-Kitarović. Inače, na vlasti u Dubrovniku je HDZ. Grad je i organizator Thompsonovog koncerta, a tek treba vidjeti koliko će građane to koštati. I ovaj je Thompsonov koncert najavljivan kao besplatan, no to, kao i u splitskom slučaju iz kolovoza, zapravo znači da će Thompsonov nastup biti plaćen novcem građana.

>> Sjećate se "besplatnog" Thompsonovog koncerta u Splitu? Još uvijek ga plaćamo

Pogledajte snimke uzvikivanja "Za dom spremni" i goleme zastave s tim ustaškim pozdravom na dubrovačkom Stradunu. 

Pročitajte više