Novinarka preko božićnog poklona otkrila da je dečko vara s drugom

Foto: Instagram

KAD JE novinarki Jane Slater dečko poklonio pametni sat Fitbit kao božićni poklon, nije imao pojma da će tu gestu požaliti.

Naime, njih su dvoje uskladili svoje aktivnosti koje prati sat kako bi se međusobno motivirali, a pokazalo se da je baš to dečku presudilo da postane bivši.

Jedne večeri, točnije na njegov rođendan, Jane je s balonima stigla na vrata svog dečka. Kako ga nije bilo kod kuće niti joj se javljao, počela se pitati gdje je. Kasnije je primijetila da Fitbit pokazuje povećanu fizičku aktivnost njenog dečka. Bilo je četiri ujutro pa nije baš potrebno crtati čime se u tom trenu bavio. 

"Bivši dečko mi je poklonio Fitbit za Božić. Svidio mi se. Uskladili smo aktivnosti kako bismo se motivirali. Nisam zamrzila Fitbit sve dok jedne noći moj dečko nije nestao, a fizička aktivnost mu je bila na vrhuncu. Zbilja bih htjela da ova priča nije istinita", napisala je na Twitteru.

To nije bio jedini dečko koji ju je prevario.

"Bila sam s tipom koji se napio i doveo drugu curu kući jer je zaboravio da ja spavam kod njega. Sljedeće jutro trebali smo ići u crkvu pa sam ostala spavati kod njega. Mogla bih napisati knjigu o ovoj temi", dodala je.

Pročitajte više