Piše: | 03.12.2019. 19:58

HDZ optužio Bernardića da je ljubomoran i prepun kompleksa

HDZ je danas čelnika SDP-a Davora Bernardića nazvao malicioznim, zaboravnim, ljubomornim i prepunim kompleksa te spremnim zlorabiti učenike, roditelje, učitelje i nastavnike za vlastite politikantske interese, dok su njegovoj stranci poručili: "Licemjerje vam je ime!"

"SDP - Licemjerje vam je ime! Maliciozni i 'zaboravni' Davor Bernardić pokazao je i u današnjoj izjavi koliko je spreman zlorabiti učenike, roditelje, učitelje i nastavnike za vlastite politikantske interese. Ljubomoran, prepun kompleksa i bijesan, poput svog predsjedničkog kandidata “Luzera” Milanovića, pobunio se protiv postignutog kompromisa naše Vlade i sindikata - koji je omogućio prekid štrajka i povratak djece u škole", napisao je HDZ na svom Facebook profilu.

"SDP-ova Vlada je zadužila Hrvatsku za 70 milijardi kuna"

Pritom je, stoji u HDZ-ovoj objavi, "smetnuo“ da je upravo SDP-ova vlada prosvjetnim djelatnicima kresala plaće, rušila koeficijente, ukidala božićnicu i regrese te na taj način itekako pridonijela nepravdi koju su oni osjećali. SDP-ova je vlada, napominju, zadužila Hrvatsku za 70 milijardi kuna.

Za razliku od SDP-ova otimačkog pristupa, kažu, aktualna je vlada od prvog dana uvažavala učitelje i nastavnike, kojima će plaće u četiri godine rasti za 23,1 posto dok su ulaganja u obrazovanje porasla s 13,8 na 18,6 milijardi kuna. "HDZ nastavlja rješavati probleme i nered koje su Milanović i njegova katastrofalna družina ostavili za sobom. A Bernardić, kao vjerna kopija bivšeg predsjednika SDP-a, sveo se na ponavljanje standardnog obrasca: red laži i red uvreda, bez ikakvog programa i ideje. Već viđeno i jadno!" poručuju iz HDZ-a.

Bernardić je danas prozvao Plenkovića za kaos u državi

Bernardić je ranije danas prozvao Plenkovića da je izazvao kaos u državi, djeca nisu išla u školu, obrazovna reforma ne postoji, zdravstveni je sustav pred kolapsom, a u policiji, tvrdi, stanje nikad nije bilo gore, dok je pravosuđe u rasulu, a DORH ne funkcionira.

 
NAJNOVIJE
NAJČITANIJE