Zvali električara da vidi zašto im ne radi utičnica pa se iznenadili otkrićem

Foto: Twitter

DARREN STEELS i njegov partner bili su zbunjeni dvostrukom utičnicom koja nije radila, no postojao je jako dobar razlog za to.

Darren Steels iz Nottinghama 2017. godine je kupio kuću, a misterij utičnice koja nije radila, riješio je tek nedavno. "Pokušavali smo uštekati stvari u to", rekao je Darren za Nottinghamshire Live.

Darren je objasnio kako je utičnica bila na savršenom mjestu za usisavanje stepenica umjesto kabla preko kuhinjskog poda. Kad su ubrzo nakon useljenja renovirali kuhinju, 45-godišnjak kaže kako majstori nisu uočili ništa sumnjivo.

Naposljetku, odlučili su potražiti pomoć električara. "Bilo mi je dosta", rekao je Darren. "Pozvali smo električara i pitao sam ga da pogleda", nastavio je. Električar je potvrdio kako nema struje u utičnici prije nego što je problemu pristupio na drugačiji način - pokušao ju je otvoriti i izašla je iz zida.

Voditelj restorana Darren brzo je shvatio kako se radi o tajnom sefu koji je, na žalost za njega, bio prazan. Kratku snimku objavio je na Twitteru prije dva dana i već je prikupila gotovo milijun pregleda.

 

Pročitajte više