Janko je htio biti vjeran samo jednoj ženi, a veza s novinarkom brzo je pukla

Foto: Igor Kralj, Luka Stanzl, Dusko Jaramaz/PIXSELL

SUSRET Janka Popovića Volarića i njegove bivše djevojke Tijane Pečenić na setu Supertalenta privukao je pažnju na glumčev privatni život. Poznato je da je glumac kao 18-godišnji mladić s bivšom djevojkom postao otac sina Davida s kojim je danas veoma blizak.

Njegova najpoznatija veza i zasad jedini brak, onaj je s glumicom i scenaristicom Jelenom Veljačom. Veza je trajala dvije godine, a brak tri. Zajedno su snimali serije Ponos Ratkajevih, Obični ljudi i Urota, a njihova ljubav otkrivena je nakon što su zajedno otišli na koncert. Vjenčali su se dan nakon Božića 2009. godine.

"Sada znam da možeš cijeli život biti vjeran jednoj ženi", rekao je Janko prije vjenčanja.

Fotografi su ga na dan vjenčanja snimili kako sam ulazi u njihov zajednički stan iz kojeg je izašao nekoliko sati kasnije u elegantnom odijelu, dugom crnom kaputu i tamnim sunčanim naočalama. Na svečano slavlje u jednom zagrebačkom restoranu stigao je oko 17 sati, a Jelena je stigla sat vremena kasnije te je očito odlično raspoložena, po konobarima, novinarima i fotografima poslala šampanjac, vodu i kolače. Bilo je to iznenađenje jer je dotad odbijala komunikaciju s novinarima, a na promociji svoje knjige poručila im je: "Pišite opet o mom međunožju."

Među 60-ak uzvanika uočeni su Joško Lokas i Nataša Janjić, Iva Visković i Filip Križan te Tonči Huljić. Jelena je fotografije i priču o svadbi prodala jednom tjedniku koji je tu ekskluzivu u doba recesije platio masnih sto tisuća kuna.

Brak je završio 2012., a tri godine nakon razvoda Janko je krio ljubavni život iako su mediji pisali o raznim tračevima. Onda je priznao vezu s Tijanom.

Njih su se dvoje upoznali 2015. godine na setu serije "Kud puklo da puklo", a ljubav je planula vrlo brzo. Iako se nisu prečesto pojavljivali zajedno u javnosti, Janko nije skrivao da ga je tamnokosa ljepotica potpuno osvojila.

Prvi put su zajedno viđeni u Kinu Europa na Danima hrvatskog filma krajem travnja 2015. godine.

"Još ne mogu znati je li Janko ljubav mog života. Dogodilo nam se nešto veliko i to me danas čini sretnom", rekla je ona tada za srpski Blic.

Iako su jedno drugom bili podrška, veza nije preživjela. 

Janko i Tijana prekinuli su u travnju 2017. godine, a presudili su im projektima bogati poslovni rasporedi te činjenica da su vezu održavali na daljinu. Naime, u tom trenu on je bio u Zagrebu, a ona u Beogradu. Kako je jednom glumac priznao, znalo je proći i po mjesec dana da se ne vide, no to su nadoknađivali kad bi se konačno sastali.

Nakon Tijane, ljubio je 11 godina mlađu novinarku televizije N1 Mateu Dominiković. Veza nije imala dug vijek trajanja te su prekinuli nakon nekoliko mjeseci.

Pročitajte više