Transferi

Tek su osnovani, a već žele dovesti Modrića, Mandžukića, Messija i Suareza

Foto: Guliver Image/Getty Images

DAVID BECKHAM odlučio je sastaviti momčad od najvećih nogometnih zvijezda za debi svog Inter Miamija u MLS-u.

Slavni Englez još nijednu veliku zvijezdu nije uspio nagovoriti na odlazak iz Europe u SAD, a sad se spominje da je dovođenje Luke Modrića najrealnija opcija.

"Modriću je pristupio jedan od vlasnika Inter Miamija te ga želi odvesti ondje da odigra svoje posljednje godine karijere. Real Madrid bi ga pustio da ode jer će nakon ljeta imati 35 godina", rekao je Eduardo Inda, urednik španjolskog portala Okdiario.

Američki mediji pišu da se dovođenje Modrića čini najvjerojatnijim, dok Beckhamove želje Lionel Messi i Luis Suarez nisu realne u ovom trenutku iako bi se Barcelona uskoro mogla riješiti Suareza te iako Messi u ugovoru s katalonskim klubom ima opciju da može bez odštete otići izvan Europe.

Embed from Getty Images

Otkriveno je kako su na popisu Beckhamovih želja i Mario Mandžukić, David Silva i Javier Mascherano. Uz igrače, bivši engleski nogometaš užurbano traži i trenera koji će voditi Inter Miami u debitantskoj sezoni. 

Ranije je novi klub doveo Matiasa Pellegrinija i Juliana Carranzu iz argentinske lige za 15 milijuna eura. U momčadi su još Grant Lillard, Victor Uloa, Jay Chapman i Jerome Kiesewetter, svi dovedeni iz američkih klubova.

Inter Miami debitirat će u MLS-u u ožujku 2020. godine.

Pročitajte više