Anđa Marić o svom stanju: Ne mogu si staviti maskaru, tata mi kuha

Foto: Instagram

ANĐA MARIĆ otvoreno je progovorila o svom trenutnom zdravstvenom stanju.

"Ne mogu mazati maskaru, toliko puta sam se pogodila u oko da ono... Mislim si WTF... Tata meni kuha. Ubilo me emocionalno, ali sad sve bolje i bolje izlazim iz tog", rekla je za RTL Exkluziv Anđa kojoj je 2012. dijagnosticirana multipla skleroza.

"Ja nemam nekog puno izbora, ja sam samo takva kakva jesam. Puno je lakši život kada ne uzimaš sebe ozbiljno, kad ne uzimaš život ozbiljno, kad ne uzimaš bilo što ozbiljno. Ja to sad govorim, ali u jednom periodu života kad su mi se ružne stvari događale, bila sam najnegativnija žena na svijetu. Bila sam užasno negativna i jednostavno sam povjerovala da je sve tako kako je izgledalo", kaže danas Anđa.

"Razmišljala sam zašto se meni to dogodilo, a onda sam slomila nogu i onda sam shvatila - pa ja bih još mogla biti i slijepa i gluha i imati ovo i imati slomljenu nogu. Čekaj malo, uvijek može biti gore", rekla je.

"Išla sam po drugo mišljenje u Njemačku i oni su bili zgroženi koliko dugo ja nisam bila liječena. Ja nisam htjela uzimati lijekove koji su kao 'ovo vam je najnoviji lijek, ali neće vam raditi'", objasnila je Anđa.

Ona je ljetos progovorila o svojim najtežim trenucima.

"Dotakla sam dno. Imala sam suicidalne misli. Odlučila sam da mi je dosta, i da ću se ili promijeniti ili umrijeti. Za mjesec dana idem na još jednu radionicu na Slapove Niagare. Izmanifestirala sam i to. Ali umjesto da se radujem, obuzeo me strah da ne mogu hodati i da mi je sve gore i gore, i razmišljala sam o tome kako ću jednostavno prekinuti svoju muku i baciti se u tu spektakularnu vodenu provaliju. Teatralno, u mom stilu", opisala je tad

 

Pročitajte više