Piše: HINA | 09.11.2019. 20:19

Jandroković: Neka Milanović kaže tko su mu bili poslovni partneri

GLAVNI tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković pozvao je  predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića da kaže tko su mu bili poslovni partneri kada je, nakon premijerskog mandata, postao poduzetnik te ustvrdio da si je isplaćivao minimalac i tako zakidao državu za porez.

"Nas optužuje za nečasne radnje, a taji tko su mu bili poslovni partneri. Ako netko želi biti predsjednik države, neka kaže čime se bavio i tko su ti ljudi koji su plaćali njegove usluge", istaknuo je Jandroković na svečanom obilježavanju 30. obljetnice osnutka HDZ-a u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Rekao je i da nije normalno da si predsjednički kandidat SDP-a kao vlasnik tvrtke sa solidnim prihodima isplaćuje minimalac i tako ne plaća državi poreze koje bi normalan poduzetnik trebao plaćati.

Jandroković je istaknuo da će predsjednica Republike Hrvatske "biti i ostati naša Kolinda", što su okupljeni pozdravili velikim pljeskom.

Za nedavno osnovanu antikorupcijsku koaliciju, na čelu sa SDP-om, Jandroković je rekao kako je to za njega "korupcijska antikoalicija".

"Za mene to je korupcijska antikoalicija. Predsjednik jedne stranke provaljuje u automobile i krade kasetofone, vrlo moralno i normalno. Predsjednik SDP-a prima 263 tisuće kuna stipendije i pravi se nedužan. Normalno je i da predsjednica GLAS-a ne prijavi svoju kuću, garažu i honorare koje si je nezakonito isplaćivala dok je bila ministrica. To je normalno za njih, ali to nije normalno za druge", poručio je glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković.

 
NAJNOVIJE
NAJČITANIJE