HRVATSKI NOGOMETAŠI

Rakitićev marš sretno završen, "mamica" ga nagradila bezglutenskom poslasticom

IVANA RAKITIĆA po povratku u Barcelonu s utakmica reprezentacije Hrvatske dočekalo je neugodno iznenađenje. Aerodrom El Prat bio je blokiran zbog velikih prosvjeda koji su pod nazivom "Demokratski tsunami" organizirani u znak podrške borcima za katalonsku neovisnost koje je Španjolska osudila na zatvorske kazne. 

Prosvjedi su prekinuli autobusne i linije metroa koje vode do aerodroma ispred kojeg su ostale zarobljene stotine automobila. Rakitiću nije preostalo ništa drugo nego da s putnom torbom i dvije vrećice krene prema gradu pješke, poput tisuća ostalih putnika koji su sletjeli u Barcelonu, pa ostali bez prijevoza do grada.

Ali oni nisu poput Rakitića legende Barcelone, pa je fotografija slavnog nogometaša kako natovaren hoda cestom, a koju je napravio neki od prolaznika, postala viralna. Zbog nje su tisuće Rakitićevih fanova putem društvenih mreža njemu slale poruke da će doći po njega i odvesti ga do kuće.

Rakitić se ipak snašao i bez njihove pomoći, a kada se dočepao doma na Instagramu je poručio: "Sretno sam stigao kući i evo me s mojim princezama. Hvala vam na porukama podrške." Supruga Raquel muža je za uspješno okončani marš nagradila hranom. Ili kako je na Instagramu napisala "Mamica te čeka s tvojim omiljenim bezglutenskim kolačem". 

 

Pročitajte više