Piše: Ni.B. | 09.10.2019. 11:00

Maca "usvojila" odbačene štence, videoprikaz njihove ljubavi je sve

MAČKA Kathryn pronađena je u praznom stanu s mačićima starim tek nekoliko dana. Novi stanari odmah su pozvali pomoć, no njezine bebe ipak nisu preživjele. Kathryn je vrlo brzo pronašla privremeni smještaj kod jedne od volontera iz udruge Langebaan Animal Care. Izelle Marallich otvorila je vrata svog doma i preuzela brigu o shrvanoj majci.

Kaže da je na početku bilo užasno teško, gledala ju je kako uzaludno traži svoje bebe i kako tuguje za njima. No onda se dogodilo čudo, u njezin dom na privremeno čuvanje došli su odbačeni štenci. Njima je očajnički trebala majka, a maca Kathryn preuzela je tu ulogu na najbolji mogući način. Štenci su na početku bili zbunjeni, no maca nije odustajala.

Neprestano ih je lizala i na razne im načine pokazivala da su kraj nje sigurni. Ubrzo su prihvatili svoju novu mamu, a nedugo nakon toga počela ih je i dojiti. Više se od nje nisu htjeli odvajati i bilo je predivno gledati taj nesvakidašnji spoj. Kada su bili dovoljno veliki i snažni za život bez mame, našli su im stalne domove u kojima će biti sretni do kraja života.

Maca je bila tužna zbog njihovog odlaska, no vrlo brzo u njezin dom došla su još dva mačića kojima je trebala majka. Kathryn sada brine i o njima. U nastavku pogledajte video u kojem se maca Kathryn brine o štencima koji je obožavaju. 

NAJNOVIJE
NAJČITANIJE