Objavljeni novi detalji slučaja s benzinske kod Dubrovnika, ovo je cijela priča

Screenshot, Video: Čitatelj

SNIMKA policijskog postupanja na benzinskoj pumpi u Kuparima prije 15-ak je dana bila jedna od glavnih vijesti.

Na njoj je u prvom redu muškarac koji ne želi pokazati policijsku značku. Pokazat će se kasnije da on i nije policajac.

Sve se dogodilo 3. srpnja oko 21 sat. Mladić na motoru je stajao na crpki, dok je drugi momak otišao platiti račun. Kad se vratio, vidio je da su dvojica muškaraca zaskočila mladića s leđa.

Cijeli slučaj istraživala je i policija, a kako doznaje Dubrovački dnevnik, konačno je poznata glavnina detalja vezanih uz događaj u Kuparima.

Od dva mladića koji su zaustavili motorista jedan je policajac, a drugi je civil koji mu je pomogao. Sporno je to što je osoba koja je priskočila u pomoć kazala kako joj je 'značka u automobilu', a o tome koliko je navedeno bilo ispravno ili ne, odlučivat će Općinsko državno odvjetništvo, piše Dubrovački dnevnik.

Policajac se legitimirao

Utvrđeno je kako se policajac ipak legitimirao te kako je pokazao službenu iskaznicu mladiću na motoru i mladiću koji snima događaj. Policajac je bio u civilu zbog čega nije imao odoru, ali se, suprotno informacijama koje su se pojavile u javnosti, ipak legitimirao.

Mladiću koji je bio na motoru slijedi prekršajna i kaznena prijava – kaznena zbog prijetnji koje su upućene prema građaninu koji je pomagao policijskom službeniku, a prekršajna zbog prometnih prekršaja. Inače, mladić je kazao kako do Kupara 'nije vozio motor nego kako ga je dovukao' što je netočno.  

Prema mladiću su postupali zbog više prijava prema policiji prema kojima je navedeni radio nered u Ulici Iva Vojnovića do kasno u noć sa svojim neregistriranim motociklom.

Pročitajte više