Piše: R.I. | 12.07.2019. 22:19

VIDEO Snimao divljaka u BMW-u malo prije nesreće kako juri autocestom

ŽENA i dijete koji su u četvrtak bili sudionici prometne nesreće na autocesti A4 izvan su životne opasnosti, dok je muška osoba stabilnije, no i dalje životno ugrožena, doznaje se danas ranije u KBC-u Zagreb i KB-u Dubrava.

Nesreća se dogodila kada se BMW čakovečkih registracija u punoj brzini dovezao do naplatnih kućica, gdje su na red čekala dva automobila mađarskih registracija. Zbog neprilagođene brzine, BMW se zabio u automobile. Kako pričaju svjedoci, na mjestu nesreće nisu se vidjeli tragovi kočenja.

Najgore je prošao automobil u koji se zabio BMW u punoj brzini. Ispred njega je bio jedan automobil koji je plaćao cestarinu pa se u trenutku udarca našao doslovno zgnječen između dvaju vozila.

"Promašio me za nekoliko centimetara"

Portal Varaždinski večeras je objavio snimku koju im je, kako kažu, poslao čitatelj. On je, kaže, snimao vožnju vozača BMW-a tijekom vožnje po autocesti, neposredno prije nego će na izlazu s autoceste isti taj vozač skriviti tešku nesreću.

"Snimao sam njegovu vožnju autocestom još od Varaždina jer nije vozio po propisima, već je vrludao cestom. Prije nego što se zabio u naplatne kućice, promašio me za nekoliko centimetara", kazao je svjedok za Varaždinski.

 
NAJNOVIJE
NAJČITANIJE