VIDEO Grubnić: Desila mi se prekrasna ljubav, odrekao sam se svega zbog nje

Foto: Index

MODNI Mačak je u totalnom redizajnu - petnaest godina nakon što je postao dio društvene kronike pretvorio se u miljenika gledatelja i glasača "Plesa sa zvijezdama" koji se emitira na Novoj TV. Još otkad je postao najtraženiji domaći stilist, suočavao se s negativnim, čak i bolnim komentarima, ali svojim plesnim pokretima je, u očima javnosti, iznenađujuće uspješno izbrisao prošlost - gledatelji ga percipiraju kao mogućeg pobjednika natjecanja, dečka koji se trudi, koji ispod uloge Modnog mačka krije neke prilično zanimljive kvalitete.

"Prošao sam sve i svašta, ali uglavnom sam se morao nositi s kritikama. Ovo je moment u kojem se prvi put nalazim, u kojem hodam cestom i svi mi ulijeću u zagrljaj i pozitivno se odnose prema meni", priznaje nam u video intervjuu Marko Grubnić i dodaje da mu je poziv u "Ples" stigao kao veliko iznenađenje, ali i prilika da se ponovno preispita.

"Povukao sam se na četiri, pet godina. Jako sam puno putovao, uzeo sam život u svoje ruke, uživao u životu, našao sam svoj mir i smisao, bilo mi je zaista lijepo. Kad sam dobio poziv, prvo sam pomislio - što mi to treba? Taman mi je lijepo u životu, sve imam... A onda sam pomislio - da, izgleda da je ovaj poziv došao u pravo vrijeme, kad sam stvarno smiren, kad sam anulirao sve stvari od prije, stao na noge i spreman sam za nešto lijepo. Ta energija je izišla iz mene i ljudi su to prepoznali", kaže Marko. O pobjedi u "Plesu", kaže, ne razmišlja, ali ima mantru za napetu završnicu: "Želim biti jako dobar, pa kud god me to odvede!"

"Dogodila mi se prekrasna ljubav!"

A zašto se, tako glasan i upečatljiv, uopće povukao s javne scene? Razlog je, naravno, kao iz bajke. "Dogodila mi se prekrasna ljubav! Shvatiš tu ljepotu života, shvatiš da želiš s nekim provoditi sve više vremena, da želiš uživati u životu... Jednostavno ti ove stvari, u kojima sam se ja već ostvario, postanu manje bitne. Prošao sam sve i svašta. Godinu dana sam živio u Londonu i Parizu, proputovao sam pola svijeta, i više. Išao sam i na psihoterapije", kaže Marko i dodaje da se u godinama medijskog odsustva posvetio, među ostalim, i autogenom treningu.

Ljubav o kojoj tako strasno priča, priznaje, više nije na snazi: "Ne postoji nova ljubav, nemam život zbog 'Plesa'", priznaje nam Marko i dodaje kako mu je upravo to ljubavno iskustvo zauvijek promijenilo životne svjetonazore: "Volim pripadati, volim voljeti i volim kad mene netko voli!"

Zaplakao na vjenčanju Maje Šuput

Mediji su proteklih tjedana bili prepuni fotografija i dojmova s vjenčanja Maje Šuput, jedne od Markovih najboljih prijateljica. Uloga vjernog prijatelja i glavnog stilista dirnula ga je, priznaje, do suza. "Trenutak kad sam je završno popravio prije nego što će došetati do Nenada, okrenuo sam se, pogledao u nju i krenule su mi suze. Predivan trenutak!", otkriva Marko.

Pitali smo ga, naravno, i odakle mu lova za ekskluzivni lifestyle kojim nas časti na društvenim mrežama. "Ja sam transparentan, ništa ne skrivam", kaže Marko Grubnić u neočekivano iskrenom video intervjuu, u kojem je progovorio i o navodnoj krađi ideje za vjenčanicu Maje Šuput, a koji zaključuje riječima: "Ja želim živjeti, a ne životariti. To je moj izbor i moj put!"

Pročitajte više