BORILAČKI SPORTOVI

"Mislio sam da mi vade krv za testiranje na doping, a sada vjerojatno imam sidu"

Foto: Getty Images

UFC i Američka antidopinška agencija USADA 2015. godine zajedničkim snagama krenuli su u borbu protiv dopinga, a od tada zaposlenici te agencije toliko često ranom zorom kucaju na vrata boraca kako bi im uzeli krv ili urin za testiranje da su se oni već jednostavno naviknuli.

Jedan od onih kojima to nije ništa novo je i Dan Ige iz UFC-ove perolake kategorije, koji je na svom Twitter s pratiteljima podijelio bizaran doživljaj. Naime, njemu je također netko rano ujutro pokucao na vrata i zamolio ga uzorak krvi, na što je bez razmišljanja pristao. 

Međutim, kako objašnjava u objavi na Twitteru, uzorak koji je dao nije uzela USADA, već netko drugi tko je promašio adresu na kojoj je trebao uzeti krv. "Neka pristojna strankinja", navodi Ige. 

"Ljutit sam, ali ja sam kriv. Netko mi je šest puta zvonio na vrata u 6:30 i rekao da je tu da mi uzme krv. Ja sam surađivao jer sam mislio mi vade krv za testiranje na doping, a sada vjerojatno imam sidu", napisao je u jednoj od objava Ige i podijelio s pratiteljima ovaj nesvakidašnji događaj.

 

Pročitajte više