Severina pokazala blagdanske detalje iz svog doma koji skriva kao zmija noge

Foto: Instagram

SEVERINA je s obožavateljima na Instagramu podijelila dio blagdanske atmosfere iz njezinog doma.

Objavila je fotografiju sina Aleksandra kako ukrašava jaja. "Bojamo,lijepimo,kuhamo...radujemo se Uskrsu", napisala je Severina uz fotografiju s uskršnjim detaljima iz svog doma.

Severina u posljednje vrijeme ne objavljuje često fotografije iz svog privatnog života, a svoj dom čuva od očiju javnosti kao zmija noge pa su ovakve fotografije rijetkost. Inače, pjevačica je nedavno operirala herniju, kako je za Index otkrio njezin PR-ovac Davor Grgin, te je završila na dvotjednom kućnom mirovanju po preporuci liječnika.

"Severina je podvrgnuta rutinskoj operaciji hernije koja joj je već duže vrijeme stvarala probleme u svakodnevnom životu, ali i prilikom nastupa još tijekom prošlog ljeta, zbog čega je neke od njih bila primorana i otkazati budući da su bolovi bili neizdrživi", rekao je Grgin tad za Index.

"Zahvat je prošao dobro te će Severina već danas biti puštena doma na kućnu njegu uz preporuku liječnika da miruje dva tjedna. Zahvat je obavljen sada kako bi se Severina što prije vratila koncertnim aktivnostima ususret promoviranju najnovijeg albuma 'Halo'", dodao je.

I nakon operacije Severina je objavila fotografiju sa sinom te poručila: "Kad me on zagrli....Sve na svijetu. Sve. I još malo više... i dalje... I znate ono kad ne znate više šta bi od sreće... eto, tako se baš sad osjećam."

Pročitajte više