Zvijezde pjevaju: Borko i Jelena napustili show, Tara Thaller plakala

Screenshot: HRT

U ČETVRTOJ emisiji Zvijezde pjevaju zapjevali su Ella Dvornik i Goran Bošković, Tara Thaller i Dino Jelusić, Ashley Colburn i Bojan Jambrošić, Katarina Strahinić i Pero Galić, Ivana Kindl i Krešimir Sučević Međeral te Jelena Radan i Borko Perić. Upravo je posljednji par u tom nizu imao najmanje sreće te je napustio natjecanje.

Prvi su nastupili  Tara Thaller i Dino Jelusić pjesmom "Jači uzima sve", hrvatskom verzijom Abbinog hita "The Winner Takes It All", a tijekom izvedbe je plavokosa glumica i zaplakala.

"Stara moja, suzica, prekrasno", komentirala je Mirela Priselac Remi.

"Vidim te na Broadwayu", rekla je Valentina Fijačko Tari.

Borko Perić i Jelena Radan otpjevali su "24.000 baci".

"Draže bi mi bilo da ste posegnuli u naš rock'n'roll, kao 'Otvor, ženo, kapiju', a može i neki Danijelin", u šali je komentirao Miroslav Škoro.

Katarina Strahinić i Pero Galić otpjevali su "Summer nights", a za izvedbu su dobili 30 bodova žirija. Danijela je Katarini savjetovala da ostane svoja.

Ashley Colburn i Bojan Jambrošić zapjevali su "Footloose", a Škoro im je za izvedbu dao desetku.

Ella Dvornik i Goran Bošković pjevali su "I Wanna Be Like You". Danijela Martinović Elli je poručila da izbaci van svoj splitski nerv koji tu negdje čuči.

"Čak ste mi i bolji nego oni majmunčići u spotu", rekla je Valentina.

Ivana Kindl i Krešimir Sučević Međeral izveli su "Tko pjeva, zlo ne misli", a za nastup su od žirija dobili 28 bodova, najmanje od svih parova.

Ipak u odluci o paru koji napušta show sudjeluju i gledatelji, a kad su se svi bodovi pribrojili, najmanje su ih imali Borko i Jelena.

Pročitajte više