FOTO Sin Emila Tedeschija oženio je 17 godina stariju bogatašicu

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

EMIL TEDESCHI mlađi i Nika Perenčević izrekli su sudbonosno da u hotelu Bellevue u Malom Lošinju danas popodne. Vjenčanje 23-godišnjeg sina Emila Tedeschija i 17 godina starije kćeri poduzetnika Mihajla Perenčevića već se naziva svadbom godine, a sudeći po fotografijama, na njemu se nije štedjelo.

Mladenka je izabrala bijelu čipkastu vjenčanicu sirena kroja i raskošni veo, a mjesto održavanja same ceremonije na terasi hotela, odmah uz more, ukrašeno je crvenim ružama. Do oltara, gdje ju je čekao mladoženja, mladu je dopratio otac.

Na fotografijama se također može vidjeti da je mladoženjina majka Maja Tedeschi ceremoniju pratila sa širokim osmijehom na licu, dok je pored nje stajao njen suprug.

 Zatvorena je i šetnica oko hotela, a da netko nepozvan ne bi upao na svadbu, cijelog vikenda brinut će se zaštitari. Naime, slavlje će trajati dva dana.

Premda je ljubav sina predsjednika uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe i kćeri bogatog poduzetnika Mihajla Perenčevića izazvala veliku pozornost javnosti zbog činjenice da je mladoženja 17 godina mlađi od mladenke, oni se na komentare okoline nisu obazirali te su se veoma brzo odlučili vjenčati.

Za dobru zabavu na svadbenom slavlju koje će trajati cijeli vikend pobrinut će se Tony Cetinski i Gibonni. Nema sumnje da će se među gostima naći najbogatiji Hrvati, no želja mladenaca, koji su i dosad bili jako tajnoviti oko svoje veze, jest da u javnost ne izlaze fotografije sa svadbe.

Za vezu Emila juniora i tajnovite Nike doznalo se krajem prošle godine. Poznato je da ona iza sebe već ima jedan brak te da je majka troje djece, dok je Emil prije nje ljubio kćer nogometnog trenera Nikole Jurčevića, Lanu.

Pročitajte više