Kako je Karleuša vrijeđala Severinu: "Žensko koje je snimilo pornić nije dama"

Foto: Instagram

PRIJE dvije i pol godine Jelena Karleuša moralizirala je oko toga što je Severini Kojić prije 15 godina procurio porno film. S obzirom na to da su sad u medijima završile eksplicitne fotografije na kojima navodno ona masturbira i seksualne poruke koje je, prema pisanju srpskih medija, slala bosanskohercegovačkom nogometnom reprezentativcu Ognjenu Vranješu, Karleuša si je time uskočila u usta.

"Dama ne može biti žensko koje je snimilo hard-core pornić ili žena koja se u zatvorskoj ćeliji osjeća kao kod kuće. Ili griješim, a?", pisala je Karleuša prije dvije godine neskriveno aludirajući na Severinu Kojić i Svjetlanu Cecu Ražnatović, koja je, pak, provela neko vrijeme u zatvoru i kućnom pritvoru.

Razlog za napad na Severinu tada je bilo to što je splitska pjevačica prije nje objavila duet sa Sajsi MC.

"Što očekivati od žene koja onako loše puši?", zaključila je tada Karleuša.

Prije toga na koncertu Saše Matića u Beogradu, osim Severine, gostovala je i Jelena Karleuša.

Nakon koncerta internetom je počeo kružiti video na kojem srpska pjevačica na putu do pozornice prolazi pored Severine ne pogledavši je. Severina se na to samo kiselo nasmijala. Spomenuti trenutak nalazi se iza 2:40.

Karleuša je na Facebooku kasnije pojasnila što se dogodilo: "Prošla sam, kako kažu, 'nijemo' i bez odgovora pored Severine samo zato što je nisam prepoznala. Sorry. Nema zle krvi. P.S. pozdrav i za Seve i za Kebu."

Godinu dana kasnije opet je udarila po Severini. Na koncertu u njemačkom Offenbachu publiku je pozdravila na prilično bizaran način.

"Hvala vam svima što ste došli u ovako velikom broju. Tko nije mogao ući, slobodno neka ide kod Severine, tamo ima mjesta", rekla je pjevačica i pritom podigla dva srednja prsta kako bi pokazala što misli o kolegici.

Severina nije odgovarala na uvrede Jelene Karleuše.

Pročitajte više