Prijatelj: Duško neće oprostiti Karleuši, ona će ostati bez 14 milijuna eura

Foto: Instagram

AFERI Karleuša-Tošić-Vranješ ne nazire se kraj, a kako sad piše srpski Kurir, brak pjevačice s nogometašem neće opstati.

Navodno Duško Tošić ne želi oprostiti Jeleni Karleušu aferu s Ognjenom Vranješom. U kontaktu je s odvjetnikom koji bi trebao ubrzati proceduru razvoda te mu pomoći da zadrži 14 milijuna eura od posljednjeg ugovora u Kini.

>>>Jelena Karleuša: Muž mi više ne vjeruje, Vranješ mi je uništio život<<<

Tošićev bliski prijatelj i bivši suigrač medijima je otkrio da ga je srpski nogometaš nekoliko sati prije nego što su u javnost procurile navodne Karleušine seksi poruke Vranješu u povjerenju tražio kontakt odvjetnika za razvode.

"Kada je krenula cijela ta priča o seks skandalu, svi mi koji dobro poznajemo Duška rekli smo da će sve proći kao da se nije ni dogodilo ako se ne pojave dokazi. Ipak, isplivale su fotografije, snimke i poruke te je cijela Srbija vidjela njegovu golu ženu s klincem koji je u nogometnom svijetu rangiran kao lijevo smetalo. Samo dan nakon toga izašle su one poruke gdje govori ljubavniku da supruga gleda kao brata, a zatim do detalja opisuje perverzni seks koji želi. E tu je puko", rekao je izvor za Kurir.

Karleuša i Tošić prije vjenčanja 2008. nisu potpisali predbračni ugovor, između ostalog jer on tada nije zarađivao kao danas.

"Zbog toga se sve što je Tošić zaradio u braku vodi kao zajednička imovina, a samo je u Turskoj zaradio više od četiri milijuna eura. Kada je donio odluku da ne želi sačuvati brak i da se ne može nositi sa sramotom i pritiskom javnosti, shvatio je i da mu je pametnije da se što prije razvede. Nije mu problem ni da s Jelenom podijeli sve što je dosad zaradio, ali želi se osigurati da u podjelu ne uđu i kineski milijuni", tvrdi izvor.

Pročitajte više