Piše: | 11.01.2019. 12:28

Još se ne zna tko je izgorio u autu zagrebačkih registracija u Banjoj Luci

IZGORIO je vozač motornog vozila marke Opel, zagrebačkih registarskih oznaka, u nesreći koja se u četvrtak dogodila na prometnici između Banje Luke i Prijedora, priopćili su u petak iz Državnog odvjetništva u Banjoj Luci.

Identitet stradale osobe još nije poznat, doznaje Hina iz službenih izvora, te je naložena obdukcija stradale osobe u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Prema priopćenju, nesreća se dogodila jučer na magistralnom putnom pravcu M-4 između Banje Luke i Prijedora oko 14:30. U nesreći je sudjelovalo putničko motorno vozilo marke Opel zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala nepoznata osoba. Mediji su izvijestili kako je vozilo sletjelo s ceste te se brzo zapalilo, a u plamenu je izgorio i vozač.

Uviđaj je obavio dežurni državni odvjetnik iz Banje Luke Siniša Marković, zajedno s policijskim službenicima banjalučke Policijske postaje za sigurnost prometa.

Tužitelj Marković naložio je poduzimanje svih potrebnih istražnih radnji i mjere te vještačenja kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće.

NAJNOVIJE
NAJČITANIJE