Usred priča o svađi Williama i Harryja, iz palače došla neočekivana vijest

Foto: Wenn

NAKON o priča o svađi unutar kraljevske obitelji te navoda da William i Kate neće provesti Božić s ostatkom obitelji zbog problema s Harryjem i Meghan, došlo je do zaokreta.

Iz Kensingtonske palače potvrdili su da će prinčevi i njihove supruge ipak provesti Božić zajedno, i to u društvu kraljice Elizabete u Sandringhamu. O tome gdje će kraljevski parovi provesti ostatke blagdana, iz palače nisu željeli otkriti, piše Daily Mail.

Inače, kraljevska obitelj tradicionalno provodi Božić u Sandrighamu te britanski mediji pišu da ovime žele pokazati da među njima nema nikakvih problema.

Problemi među braćom?

O problemima među braćom priča se otkad se saznalo da se Harry i Meghan sele iz Kensingtonske palače u Londonu u Frogmore Cottage u sklopu dvorca Windsor. Daily Mail piše da je veoma neobično da jedan tako važan član kraljevske obitelji kao što je Harry neće živjeti u Londonu te da je to jedan od najvećih ukazatelja na to da nešto nije u redu s odnosima unutar kraljevske obitelji.

Navodno je u Kensingtonskoj palači pokrenut "lov na krticu" koja tabloidima iznosi sve više detalja o stanju u palači koje se čini sve gore. Osoblje je Harryjevo ponašanje u nekoliko navrata navodno opisalo kao "diktatorsko" te tvrde da je i brata i zaposlenike palače optužio da nisu dovoljno srdačno dočekali Meghan.

Pojavile su se i priče da je Meghan otresita prema zaposlenicima palače te da je Kate Middleton čak i plakala tijekom njenih priprema za vjenčanje. Ipak, tvrde da je Meghan veoma draga princu Charlesu koji je pokušao srediti stvari među svojim sinovima još prošlog Božića kad je nagovorio Williama da pozove tada još nevjenčane Meghan i Harryja da provedu Božić s njima

Izvori iz palače opisali su da je atmosfera još tad bila veoma "neugodna" te da se Meghan ponašala "nepristojno". 

"Kate je tad potiho razgovarala s Meghan u vezi toga, no stvari su brzo eskalirale kad je Meghan Harryju rekla da se vikalo na nju", tvrde izvori.

Je li riječ samo o nagađanjima tabloida ili je pak zajednički Božić samo pokušaj kraljevske obitelji da ostavi dojam da je sve u redu među prinčevima, tek će se saznati.

Pročitajte više