Usrećimo ih: Prikupili smo božićne želje djece iz domova, ispunite barem jednu

Foto: 123rf, Index

2011. godine Index je počeo uz veliku pomoć svojih posjetitelja ispunjavati želje djece koji se nalaze u domovima diljem Hrvatske, a prošle godine u akciju darivanja uključeni su i neki domovi za starije osobe.

> USREĆIMO DJECU IZ DOMOVA I STARIJE OSOBE. POGLEDAJTE LISTU NJIHOVIH ŽELJA

Božić je za dva tjedna, a mnoga djeca nemaju od koga dobiti božićni poklon. Taj blagdan ona neće dočekati u toplini obiteljskog doma, već u domovima za djecu. Baš kao i dio naših starijih sugrađana koji se nalaze u staračkim domovima.

Tisuće i tisuće djece proteklih godina dobile su željene poklone, a sada vam donosimo i novi popis s njihovim, većinom skromnim željama - neki su poželjeli samo jabuku, neki čokoladu. Na popisu, na kojemu se u trenutku objave članka nalaze želje 1508 djece i 650 starijih, moći ćete izabrati dom te jednom djetetu ili starijoj osobi ispuniti želju. Svi detalje i upute nalaze se na ovoj stranici. Molimo vas da nam javite ako odustanete od darivanja nakon što ste se prijavili.

Upute

1. Pogledati popis i pronaći neprecrtanu želju koju ste u mogućnosti nekome ispuniti.

2. Kliknuti na "Pokloni" te se upisati na popis, tako će se želja djeteta ili starije osobe prekrižiti te se smatra da ćete vi osigurati taj poklon.

3. Ako pakete šaljete poštom, naznačite na paketu ime ili inicijale primatelja te ga pošaljite na adresu koju smo napisali ispod naziva doma.

4. Pakete s naznačenim primateljem, odnosno imenom ili inicijalima djeteta ili starije osobe, možete i osobno dostaviti. U tom je slučaju jedino potrebno na ovom popisu označiti da ste vi taj poklon preuzeli na sebe.

5. Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno nam se javite u inbox Facebook stranice koju smo otvorili u tu svrhu. Također, molimo vas da nam javite ako odustanete od darivanja nakon što ste se prijavili.

Sudjelovanjem u ovoj akciji možda nećete promijeniti svijet, ali ćete sigurno osobi koja je dobila vaš poklon promijeniti pogled na svijet.

Da je to zaista tako, svjedoče i poruke koje smo dobili prošle godine iz domova koji su bili uključeni u akciju. Pogledajte samo neke od njih.

> USREĆIMO DJECU IZ DOMOVA. KLIKNITE OVDJE ZA DETALJE.

 

Pročitajte više