Kandidati više nisu u parovima, a Mario konačno stao u vatrogasno odijelo

Foto: RTL

KANDIDATI Života na vagi ušli su u finalni tjedan, a svi su komentirali da im je čudno što u kući više nema Marka te da je 16 tjedana koliko su proveli u kući - za njih bilo putovanje života.

Svi su dobili narančaste majice, a bili su zadovoljni konfekcijskim brojem koji su dobili s obzirom na to da su majice koje su dosad imali bile puno veće. "Znate li što ovo znači?" upitali su ih treneri. "Došlo je do definiranja finalista!" rekla im je Sanja te su počeli s treningom.

Mariju je bio rođendan pa je Sanja zbog njega odlučila napraviti poseban trening tako da je svima rekla da sami sebi slože po četiri vježbe, a Mario je imao 'čast' složiti prve četiri vježbe.

Nakon treninga Domagoj je dobio videoporuku koju su mu snimili mama i brat, a potom mu je brat rekao da se spusti u teretanu. Domagoj se zatrčao po stepenicama i kada je otvorio vrata, ugledao je svog brata Davida koji je ostao oduševljen njegovim novim izgledom, a odradili su zajedno i kratki trening. Domagoj je otkrio bratu da razmišlja otići u vojsku nakon što izađe iz showa, što je brata ugodno iznenadilo, a upoznao ga je i sa svojim sustanarima.

Marijana je okupila kandidate i rekla im da ih čeka slatko iznenađenje. "Ispred vas je girja na kojoj je značka od 10 tisuća kuna, tko prvi do girje, osvaja 10 tisuća kuna i automatski napušta show. To znači da osoba koja uzme novac ne nastavlja borbu za glavnu nagradu, tj. automatski napušta show, ali nastavlja borbu za utješnu nagradu od 50 tisuća kuna", objasnila je Marijana te im rekla da se dogovore tko želi sudjelovati.

Mario se počeo premišljati i već kad je htio reći da će on sudjelovati u izazovu, Baro ga je od toga odgovorio. Tako je njihov odgovor Marijani bio  da nitko u show nije došao po novac nego promijeniti sebe.

"Mislim da se Mario već kaje za odluku koji je donio", komentirala je kasnije Irena.

"Sad mi je žao. Da su mi dali i pet tisuća kuna, uzeo bih i to, ali što je tu je, moram se vratiti na svoj put", komentirao je svoju odluku Mario.

Treneri su bili ponosni na kandidate što su odbili novce, a za nagradu su ih odveli na specijalni trening, gdje su se uz instruktora sportskog penjanja učili penjati po umjetnoj stijeni.

Nakon treninga Baro je odlučio Alenu prepustiti da ga obrije, a svi su komentirali da izgleda potpuno drukčije i da se tek sada vidi koliko je smršavio.

Nakon make-overa Irena je zamolila Marija da obuče vatrogasno odijelo kako bi spasio mačku koja je zapela na drvetu. No Irena je zapravo sama odnijela mačku samo da bi vidjela Marija u odijelu. "Napokon stanem u odijelo!" rekao je presretni Mario.

 
 

Pročitajte više