Navijači Veleža objavili video sukoba s Ultrasima: "Molili su nas da prestanemo"

Screenshot (Youtube)

ULTRASI, navijači mostarskog Zrinjskog, žele što prije zaboraviti prošli tjedan. Naime, među navijačima na društvenim mrežama navodi se da su u samo četiri dana doživjeli četiri poraza na ulici - jedan od navijača Sarajeva i čak tri od navijača svog gradskog rivala Veleža.

Jedan od tih sukoba je i snimljen, a navijači Veleža ponosno su ga objavili na svojoj Facebook stranici. 

"Mi nikoga ne napadamo. Samo uživamo i bodrimo svim srcem naš Velež, ali tko nas napadne neka zna da će loše proći. Poslije hinjskog napada (po tko zna koji put) nultrasi mole za prekid, a mi im to dopuštamo jer smo raja najveća", napisao je Red Army uz snimku posljednjeg sukoba. 

Obračuni navijača dvaju mostarskih klubova bila su prijašnjih godina učestaliji, no bitno su se smanjila otkako je Velež ispao u niži rang natjecanja. Međutim, kako je Velež sve bliže povratku u Premijerligu, i Red Army je sve brojniji. 

U posljednjih tjedan dana u okršajima Ultrasa i Red Armyja bilo je više od deset privedenih i isto toliko ozlijeđenih. Uništena su i dva automobila kojima su se navijači Zrinjskog dovezli u Zalik na jedan od tri sukoba s navijačima Veleža. 

Pročitajte više