Prometni kaos u Zagrebu: "20 minuta mi je trebalo za 500 metara"

Foto: Čitatelj Indexa

NAJAVLJENA promjena vremena donijela je velike probleme u zagrebačkom prometu. Jaka kiša koja je počela padati još tijekom noći stvara probleme u prometu, a ponegdje su još i radovi.

"Trnsko - Siget... 500 metara za 20 minuta", javio nam je jedan čitatelj.

Nesnosne gužve su i na Mostu slobode, a tek nešto manje na Mostu mladosti. 

Kolone su na Držićevoj, dijelu Slavonske, Heinzelovoj, na dijelu Savske, u Jagićevoj i Ulici Izidora Kršnjavog.

"S obzirom nam to da nam automobili možda više i neće trebati, barem što se tiče prometovanja gradom Zagrebom jer je dva sata vožnje za relaciju zapad-centar u jutarnjim satima, kad bi čovjek trebao stići na posao na vrijeme, malo je reći suludo. Ima li netko tko brine o prometu i rješenjima prijevoza gađana i slično na razini Grada?" javio nam je drugi čitatelj.

Autobusne linije iz Novog Zagreba prema Glavnom kasne oko pola sata

Kako je objavljeno na stranicama Zagrebačkog Holdinga, u 8.45 javni prijevoz na svim redovnim i izvanrednim linijama teče s odstupanjem od voznog reda zbog obilne kiše i radova. Zbog prometne nesreće ostalih sudionika u prometu na Mostu slobode, autobusne linije koje prometuju prema Glavnom kolodvoru kasne do pola sata.

U Ulici grada Vukovara, kod Kruga, stvara se velika prometna gužva zbog prometne nesreće.

Na cestama promet je pojačan, osobito na onima koje vode prema gradskom središtu. Zbog mokrih kolnika vozi se sporije, uz mogućnost kraćih zastoja.

Međugradske autobusne linije zbog vremenskih uvjeta u dolasku kasne do sat vremena.

 

 

Pročitajte više