Novi nadmoćni pametni telefon dostupan i u Hrvatskoj

Foto: Press

TRAŽILI ste pametni telefon koji može držati korak s vašim životnim navikama? Telefon s dovoljno snažnom baterijom koja može potrajati cijeli dan? Ili s beskonačnom memorijom za sve vaše čarobne trenutke? Našli smo ga za vas!

Galaxy Note9 najnoviji je dodatak vrhunskoj Samsungovoj Note seriji koji će sigurno zadovoljiti potrebe i onih najzahtjevnijih. Beskrajni zaslon je temelj Samsungova dizajna, a Galaxy Note9 ima najveći zaslon koji se ikad pojavio na Noteu. Potpuni multimedijski doživljaj omogućuje 6,4 inčni Super AMOLED Infinity Display i stereo zvučnici tvrtke AKG, s Dolby Atmos® zvučnom podrškom. Video zapisi na pametnim telefonima nikad nisu izgledali ni zvučali bolje nego na Galaxy Note9.

Besprijekorno uživanje u satima filmova i video igrama

Ljubitelji gaminga cijenit će što novi pametni telefon u Samsungovoj Note seriji dolazi s baterijom kapaciteta 4000 mAh koja može potrajati cijeli dan uz samo jedno punjenje. Također, Note9 može pohraniti čak terabajt fotografija, videozapisa i omiljenih filmova i serija, zahvaljujući pola terabajta interne memorije i dodatku 512GB microSD kartice.

Za uživanje u satima i satima igranja video igara, u Note9 je ugrađen najnoviji procesor, kao i inovativan sustav hlađenja s ugljično-vodenim toplinskim odvodima, koji sprječavaju pregrijavanje uređaja. Time je omogućeno podešavanje performansi uređaja tako da vrhunsko iskustvo igranja video igara na Note9 teče glatko i bez zastajanja.

Premium iskustvo

Dizajniran za one koji žele više od svog pametnog telefona, Note9 dolazi i s jedinstvenom S Pen olovkom. Ono što je u početku zamišljeno kao alat za pisanje i crtanje, sada korisnicima omogućuje više kontrole prilikom korištenja pametnih telefona. Galaxy Note9 pravi je izbor za najzahtjevnije korisnike i ljubitelje video igara. Dostupan je u ponudi Samsungovih operatora i partnera, kao što su Hrvatski Telekom, Vipnet, Tele2, Sancta Domenica, Elipso, eKupi i Smartson. Više informacija pronađite na https://www.samsung.com/hr/smartphones/galaxy-note9/.

Pročitajte više