RAZDOR U ŠPANJOLSKOJ Kapetan reprezentacije obrušio se na Piquea

Foto: Guliver Image/Getty Images

ŠPANJOLSKA reprezentacija okupila se za posljednje utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a atmosfera u momčadi dugo nije bila lošija. 
 
Gerard Pique, branič Barcelone, pao je u nemilost navijača nakon što je odlučio glasati za neovisnost Katalonije. Navijači traže njegov odlazak i žestoko su ga izvrijeđali na prvom treningu reprezentacije nakon referenduma.
 
Dočekan je uvredama, zvižducima i transparentima na kojima je pisalo: "Pique van", "Pique, ne idi, želim da te izbace. Povraća mi se od tebe", "Pique, gade, gubi se iz reprezentacije", "Pique, Španjolska je tvoja nacija."
 
A ništa bolje ga nisu primili ni suigrači, barem oni koji su u Ramosovom klanu. Kapetan Španjolske i Reala, koji ionako na društvenim mrežama godinama ratuje s Piqueom, iskoristio je priliku i pridružio se onima koji kritiziraju Katalonca. 
 
"Zašto se uopće čudi što mu zvižde", pita se Ramos koji nije postupio kao kapetan i pružio podršku suigraču.
 
"Ranije sam mu rekao da nije pametno što se miješa u sve to. Svakako ćemo mu mi dati podršku, ali moram priznati da me nije iznenadilo ono što se događalo na treningu. Nadam se da će ubuduće pametnije postupati."
 

Embed from Getty Images

 
Marca i AS pišu da je odnos između Piquea i Ramosa, glavnih obrambenih igrača reprezentacije završen i da nema ni teoretske šanse da se dvojac pomiri.
 
Danas na treningu nije bilo navijača pa je Piqueu bilo malo lakše...
 

Pročitajte više