SENZACIJA U MADRIDU Betis u zadnjoj minuti pobijedio Real

Foto: Hina, Getty Images/Guliver Image

REAL MADRID izgubio je od Betisa na svom Santiago Bernabeuu 0:1 pogotkom u posljednjim sekundama utakmice! Nakon pet kola La Lige prednost vodeće Barcelone pred najvećim rivalom je  sedam bodova.

Nakon niza propuštenih prilika na obje strane, kada su se navijači već pomirili s "nulom" na semaforu, u 94. minuti Betis je šokirao Madrid. Sanabria je na asistenciju Barragana glavom sjajno pogodio za pobjedu gostiju.

Real je imao čak 14 nepreciznih udaraca izvan, a samo 7 u okvir gola, svih sedam je skinuo raspoloženi Adan. Posebno se istaknuo u 73. minuti kada je sjajan udarac Garetha Balea petom skrenuo u vratnicu.

Ovo je samo jedan od čak dvanaest promašaja Cristiana Ronalda, koji se vratio u sastav Reala nakon kraćeg izbivanja.


 

U napadu je zaigrao uz Balea i Isca, a i Luka Modrić je igrao od prve minute, a u 72. ga je zamijenio Mayoral. Hrvatski veznjak zapucao je dva udarca.

Bila je to prva Betisova pobjeda u zadnjih devet međusobnih susreta, a posljednju pobjedu na Santiago Bernabeu momčad iz Seville je ostvarila u listopadu 1998. također rezultatom 1:0.

Zanimljivo, bila je ovo već treća domaća utakmica Reala ove sezone u prvenstvu bez pobjede nakon remija protiv Valencije (2:2) i Levantea (1:1).

Atletico slavio kod Bilbaa, Sevilla druga

Sevilla je minimalnom pobjedom protiv Las Palmasa 1:0 na svom terenu skočila na drugo mjesto i ima dva boda manje od Barcelone.

Atletico Madrid je na gostovanju pobijedio Athletic Bilbao 2:1 nakon što su domaćini u 41. minuti kod rezultata 0-0 promašili kazneni udarac. Pucao je Aritz Aduriz, ali je Slovenac Jan Oblak fantastično reagirao obranivši njegov udarac. U nastavku susreta Atletico je poveo 2:0 golovim Angela Corree (55) i Yannicka Carrasca (73), a u sudačkoj nadoknadi smanjio je Raul Garcia (90+2). Šime Vrsaljko nije nastupio za goste iz Madrida.

Katalonci imaju velikih sedam bodova prednosti pred Relom koji je pao na sedmo mjesto. Barca vodi sa 15 bodova, Sevilla ima 13, a Atletico Madrid 11. Real je sakupio osam bodova.

 

Rezultati by SofaScore

 

 

Pročitajte više