Napoli preokretom u Rimu do vrha Serie A, Kalinić iznudio penal u pobjedi Milana

Foto: Hina

NAPOLI je uz Juventus jedina stopostotna momčad talijanske Serie A. U petom kolu upisao je i petu pobjedu, a do nje je stigao preokretom u gostima kod Lazija (4:1).

Domaćin je poveo golom Stefana de Vrija (29), ali je Napoli u nastavku susreta okrenuo rezultat golovima Kalidoua Koulibalyja (54), Josea Callejona (56), Driesa Mertensa (59) i Jorginha (90+2-11m). Marko Rog je ušao u igru u 86. minuti.

 

 
Milan je na San Siru pobijedio SPAL 2:0 golovima iz kaznenih udaraca. Prvog je izborio Nikola Kalinić u 26. minuti, a realizirao ga je Ricardo Rodriguez. Za 2:0 je zabio Franck Kessie (61-11m). Kalinić je igrao do 62. minute.



 
Genoa, koju vodi Ivan Jurić, je kod kuće odigrala 1:1 protiv Chieva. Domaćin je poveo u 62. minuti golom Laxalta, a izjednačio je Hetemaj u 73. minuti.

Verona i Genoa su odigrali bez golova, a za goste nije nastupio Ivan Strinić.

Udinese je kod kuće izgubio od Torina 2:3, a Stipe Perica i Andrija Balić nisu nastupili za domaći sastav.

Atalanta je s 5:1 potopila Crotone, Iličić je podijelio dvije asistencije i zabio gol, Gomez je dodao dva, a po jedan su zabili i Petagna i Caldara. Hrvatski napadač Ante Budimir zaigrao je za goste od 71. minute, kada je njegova momčad već gubila 4:1.

Na vrhu ljestvice su Napoli i Juventus sa po 15 bodova, a slijede Inter sa 13 i Milan sa 12 bodova. Benevento je na začelju bez osvojenog boda i uz razliku pogodaka 1-14.

 

Rezultati by SofaScore

 

Pročitajte više