FOTO Vaša omiljena Playboyeva zečica zbog ogromnih grudi trpi bolove u leđima

Foto: Instagram

PLAYBOYEVA zečica počela je imati probleme s bolovima u leđima pa želi znati jesu li za to zaslužne njezine velike grudi.

Lindsey Pelas (26) pojavila se u epizodi talk showa "The Doctors", koja se u Americi emitira danas te odlučila pred TV kamerama potražiti odgovor na svoje pitanje.

Iako su joj velike grudi priskrbile više od 6,8 milijuna pratitelja na Instagramu, zbog njih ima i problema. Priznala je tako kako su je zbog velikih prirodnih grudi mnogi maltretirali, a ono što je još gore - zbog njih svakodnevno trpi bolove u leđima.

Lindsey, koja trenutačno živi u Los Angelesu, odlučila je provjeriti jesu li njezine velike grudi zaista problem, no kirurg dr. Hooman Melamed objasnio joj je kako zapravo ima "savršenu kralježnicu", što su pokazale rendgenske snimke i MRI.

"Tijelo ne voli stalno biti u istom položaju", otkrili su joj doktori te sugerirali vježbe koje bi joj trebale olakšati stanje. Osim toga, preporučili su joj da izbjegava štikle.

Pratitelji na Instagramu obasipaju je porukama podrške, a neki su joj teška srca predložili da smanji grudi.

Lindsey Pelas rođena je u Louisiani, a prije nego se proslavila kao manekenka, diplomirala je povijest na tamošnjem sveučilištu. Karijeru je počela snimanjem reklama tijekom studiranja, a prvi pravi posao bio je za Playboy. 

Pročitajte više