Seks priče koje dokazuju što su sve ljudi spremni napraviti samo da bi prevarili partnera

Ilustracija: Instagram

MNOGI seksolozi monogamiju smatraju društvenim konstruktom, stoga varanje partnera u vezama nikoga više posebno ne čudi. I dok se nekima preljub dogodi "slučajno", drugi su za to spremni napraviti puno više - od skrivenih mobitela i rezervacija u hotelu pod lažnim imenom, pa sve do skrivanja tajnih žena. U tim slučajevima preljub se često čini kao odlučan čin partnera da ispadne nevjerno govno. S nekim od takvih "nevjernih govana" popričali su novinari Vicea, a njihove priče, koje prenosimo u cijelosti, mogle bi vas natjerati na razmišljanje. Jasno, prava imena zamijenjena su lažnima - osim jednog.

Roberto, 25

Za vrijeme studiranja konstantno sam varao djevojku, a počeo sam već nakon mjesec dana veze. Bili smo zajedno, uz nekoliko kratkih prekida, oko četiri godine. Živjeli smo u istom ulazu te bi često naletjeli jedno na drugo, pa sam morao smišljati isprike kuda idem. Kad si student, barem se uvijek možeš pretvarati da ideš u knjižnicu, a upravo to sam radio kad bih išao drugih djevojkama. Djevojka koju sam jebao živjela je s dvije prijateljice moje djevojke, ali iz nekog razloga nitko nije ništa posumnjao. Možda su i znale, ali joj nikad to nisu rekle.

Jednom sam i zapravo išao u knjižnicu, ali samo kako bih jebao drugu djevojku na petom katu u kupaonici. Drugi put, jednog od mojih prijatelja nije bilo za produženi vikend pa mi je dao na korištenje stan. Ostao sam tamo s "ljubavnicom" od četvrtka navečer do ponedjeljka. Samo smo jeli pizzu, jebali se i gledali "Breaking Bad". Djevojci sam rekao da posjećujem starce za vikend.

Ona nikad nije saznala ni za što od ovoga, barem koliko znam. Više nismo zajedno, no ostali smo u dobrom odnosu. Ako ikad sazna, bit će to užasno. Također, jednom sam tijekom naše veze pijan jebao jednu njezinu prijateljicu i, iskreno, užasno me strah da će to saznati. Osjećam se kao loša osoba, no pička druge djevojke bila je tako primamljiva, iako sam još uvijek volio djevojku. Bio sam mali napaljeni seronja i želio sam jebati sve što se kretalo...

Bry, 29

Bilo je to burno razdoblje mog života - bila sam između dva dečka, jednog koji mi je bio bivši i drugog koji mi je bio sljedeći. Nažalost, veza sa sljedećim bila je na daljinu i poprilično komplicirana, dok mi je veza s bivšim pružala nevjerojatan seks kad god bih ga trebala - nešto što će vam svaka žena potvrditi da je teško pustiti.

Sa sljedećim dečkom počelo je sa seksom u njegovom autu. Kasnije sam ga "švercala" u sobu kad su mi cimerice bile na poslu, a mogućnost da nas uhvate, seksu je davala posebnu čar. Nekoliko puta morao je bježati kroz prozor. Nakon nekoliko mjeseci odlučili smo otići na vikend i provesti zajedno 48 sati bez ometanja. Kupila sam kupon za hotel i rekla cimericama da idem na vikend kod roditelja. Moj dečko to nikad nije saznao, no naposljetku sam mu priznala. Ispalo je kako mu je bilo svejedno, što je sasvim 'cool'. Ili nije, ovisno o tome jeste li ljubomorni...

Thanos, 26

Bio sam na kućnom tulumu s bivšom djevojkom. Cura koja je organizirala tulum bila je prema nama čitavu večer zbilja ljubazna te je rekla kako bi se opet s nama voljela družiti. U jednom trenu tako smo razmijenili brojeve. Bio sam lagano zaluđen, no nisam to pokazivao. Otišli smo s tuluma kod moje djevojke, no nisam mogao prestati razmišljati o jebanju druge cure. Odlučio sam djevojci reći da sam nešto ostavio na tulumu i vratio se tamo.

Nazvao sam je i rekla mi je da tulum i dalje traje, iako je bilo tri ujutro. No kad sam se vratio, tamo je bila samo ona i jedan naš zajednički prijatelj. Bili smo već poprilično pijani i napušeni, a oko nas je bila još hrpa droge i alkohola. Nas troje nastavili smo partijati i prije nego sam se okrenuo bilo je sedam sati ujutro. Treća osoba je otišla, a ja sam se već spremao vratiti djevojci podvijena repa. Tad me pitala mogu li ostati još nekoliko minuta da joj pomognem prenijeti neke stvari u sobu. Pristao sam, a u idućem trenu ona je bila gola. Jedna stvar vodila je do druge i poseksali smo se nekoliko puta. Ostao sam kod nje do kasno popodne.

Kad me djevojka zvala, rekao sam joj da sam odlučio prespavati kod prijatelja koji živi tamo u blizini, lagao sam joj da sam propustio autobus te da me Uber nije htio pokupiti. Vjerovala mi je i nikad nije saznala pravu istinu. No ja sam je znao... iako mi nije žao - bio sam u očajnoj vezi. Ipak, to nisam trebao napraviti - ili sam joj kasnije barem trebao reći istinu.

Jane, 23

Kad sam studirala, jedna od djevojaka s kojom sam živjela varala je svog dečka - ne s jednim, nego s dva tipa koja su s nama živjela. Bilo je toliko sjebano i svi su se osjećali čudno svaki put kad je njezin dečko dolazio kod nas. Svi osim njega, koji ništa nije slutio. Kako se ne bi vidjela s njim za vikend, smišljala je razne isprike, a uglavnom je krivila rokove - i on je to prihvaćao.

Bilo je poprilično očito da ta veza neće potrajati, a sve joj se obilo u glavu kad ju je dečko odlučio iznenaditi posjetom. Rekla mu je da ga ne može vidjeti jer je bolesna pa ju je došao oraspoložiti, samo da bi je našao u krevetu s jednim od momaka. Naravno, prekinuli su, a ona se počela viđati s tipom s kojim je uhvaćena. Nemam pojma kako se osjećao drugi... koji je bio samo rezerva rezervi, a to je život zapravo...

G, 31

Prije nekoliko godina, kad sam bio nezaposlen, odlučilo sam se baviti sitnim dilanjem droge. Pušio sam hrpu trave i imao sam bicikl kojim sam se okolo kretao. Mislio sam da to neće biti neki problem, no ubrzo sam shvatio kako sam u dilanju užasno loš. No shvatio sam i da imati drugi mobitel ima svoje prednosti. U to vrijeme živio sam s djevojkom, koja mi je često čitala poruke, pa mi je "burner" omogućio jednostavno javljanje drugim ženama bez da ona to sazna. Iz nekog razloga "burnere" nikad nije provjeravala, vjerojatno jer je smatrala da ih koristim samo za "posao", koji nije podržavala te ga je pokušavala ignorirati.

Počeo sam se viđati s drugom djevojkom - javila bi mi se na "burner" pitajući za "Q", što je značilo da je sama kod kuće. E, da - i ona je također živjela s dečkom. Rekao bih djevojci da idem prodati nekoliko rundi, a zapravo bih otišao jebati drugu djevojku njoj iza leđa. Mislim da je prošlo oko šest mjeseci prije nego je moja djevojka shvatila da ništa ne zarađujem od svog "biznisa". Zbrojila je dva i dva i izbacila me iz stana. Zaslužio sam.

Pročitajte više