Uhićeni lopovi koji su provalili u stan Dejana Lovrena

Foto: Index

DVIJE osobe osumnjičene za provalu u stan nogometaša Dejana Lovrena su uhićene i predane policijskom nadzorniku u Zagrebu.

Kako Index saznaje od policije, tereti ih se za sveukupno četiri kaznena djela teških krađa provaljivanja.

"Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe provaljivanjem i nad 29-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio tri kaznena djela teških krađa provaljivanjem.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 33-godišnjak, 8. lipnja ove godine, došao na adresu u Mlinovima i kroz prozor provalio u stan 27-godišnjaka otkud je otuđio novac, nakit i odjevne predmete, pričinivši štetu od oko 35.000 kuna", piše u priopćenju od policije.

"Užasno težak period života"

Podsjetimo, u noći na 15. lipnja između 1 i 9 sati provaljeno je u stan hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena u Zagrebu, doznaje Index.

>> INDEX DOZNAJE Lovrenu provalili u stan, rekao nam je da se boji da će mu oteti djecu

Zagrebačka policija objavila je kako je nepoznati počinitelj provalio u stan 28-godišnjaka na Maksimiru te otuđio nakit i novac. Materijalna šteta čini se velikom, stoji u policijskom priopćenju.

Lovren je Indexovom reporteru, koji ga je zatekao ispred stana dok je stavljao stvari u automobil, kazao kako se boji te da se nalazi u užasno teškom periodu života.

"Da, opljačkali su me. Sve su mi ukrali. Ovo je užasno težak period u mom životu. Bojim se da će mi kidnapirati djecu. Potrošio sam pun kufer novaca da uklonim sve njihove slike s interneta. Danas mi je malom rođendan, a sve ovo se događa", rekao je Lovren za Index.

Pročitajte više