Privatna kuharica otkriva što zaista jedu slavne mršavice - neke stvari će vas zgroziti

Foto: Instagram

BIVŠA kuharica glumice Gwyneth Paltrow progovorila je o njenoj prehrani i obrocima koje joj je pripremala. Kako kaže Kate McAloon, ti obroci najčešće su se sastojali od trava i povrća.

Među klijentima Kate McAloon bili su i Miranda Kerr i Steven Spielberg, a za Gwyneth je počela kuhati u vrijeme dok je oskarovka bila udana za Chrisa Martina. Otkrila je da u to vrijeme slavni par "nije jeo ništa".

"Kad sam počela kuhati za njih, ona je snimala Iron Mana (2008. godine). Njen asistent me odmah upozorio da oni ne jedu ništa. Veoma su strogi u svom režimu prehrane, izbjegavaju sve šećere, slatkiše, mliječne proizvode i jedu samo povrće", rekla je Kate za News.com.

"U početku sam se trudila držati uputa, no shvatila sam da sve više hvale moju hranu kako u nju dodajem više sastojaka. Tako je to kad počnete jesti nešto drugo, a ne samo travu", dodala je.

Kad je riječ o Mirandi Kerr, Kate kaže da ona doista jede sve ono što i u javnosti tvrdi da jede.

"Upoznala sam je tijekom braka s Orlandom Bloomom. Oboje su voljeli moj curry, laganu piletinu i povrtne curryje s kokosom, ali i kinou, losos i povrće. Za doručak sam pripremala pileću salatu s puno svježeg bilja te chia puding. Miranda pokušava jesti hranu bez kemikalija i ne jede rižu, samo hranu s niskim glikemijskim indeksom. Drži se pravila 80:20, odnosno 80 posto vremena jede zdravo, ali u 20 posto vremena si dopusti neku poslasticu", rekla je Kate. 

Pročitajte više