Traumatično djetinjstvo Marije Šerifović: Njen otac je tukao majku i bio s drugom dok je rađala

Foto/Screenshot: Instagram/YouTube

MARIJA ŠERIFOVIĆ jedna je od najvećih zvijezda u Srbiji, a mnogi kažu da je najbolji vokal na njihovoj sceni. Otkako je 2007. godine pobijedila na Eurosongu, ima fanove diljem regije i svijeta, a na njezinom putu do slave najveća podrška joj je bila njezina majka Verica Šerifović, poznata srpska pjevačica narodne glazbe.

Marija je odrasla u Kragujevcu s roditeljima, a njezina majka se za njezinog oca Rajka udala kad joj je bilo 18 godina. Verica Šerifović u jednom je intervjuu priznala da je njezin život s Marijinim ocem bio pravi pakao, budući da je on bio alkoholičar i kockar koji ju je maltretirao.

Rajko Šerifović bio je bubnjar u jednom lokalnom bendu i boem, poznat po brojnim ljubavnim avanturama. Verica je priznala da je bio s drugom ženom dok je ona rađala Mariju, te se iz te veze, devet mjeseci nakon Marije, rodio njezin polubrat Danijel.

"Rekli su mi da postoji neko dijete i žena koja mog muža tuži za utvrđivanje očinstva. Odlučila sam otići i vidjeti dijete te razgovarati sa ženom. Kada sam vidjela dječaka, odmah sam znala da je to sin moga muža, jer je bio isti on", rekla je Verica u jednom intervjuu i potvrdila da ju je muž maltretirao psihički, verbalno, ali i fizički.

"Naš razvod je bio najtužniji u povijesti razvoda. Rajko je kockao i imao dug od 1000 tadašnjih maraka. Tražio je od mene novac, a ja sam mu rekla da ću mu dati dvostruko ako potpiše sporazumni razvod. Pristao je. Potpisao je razvod i ja sam mu dala dvije tisuće maraka", rekla je Verica koja se nakon razvoda potpuno posvetila kćeri i njezinoj glazbenoj karijeri.

Pročitajte više