FOTO Srpski div oženjen je seksi Milicom, a ovako to izgleda kad se skupa fotkaju

Foto: Instagram

SRPSKI košarkaški reprezentativac Boban Marjanović godinama je u sretnom braku s Milicom, koja mu je najveća podrška. Život s profesionalnim sportašem nije lak, no Milica se navikla na sve poteškoće koje on nosi.

"U početku mi je najviše smetalo to što nikad ništa nismo mogli planirati jer ne znamo njegov raspored unaprijed, mada sam vremenom razvila sposobnost prognoziranja pa znam otprilike kad možemo očekivati slobodan dan. Ali to je nešto na što sam navikla, da rođendani, godišnjice, slave... uglavnom prolaze bez Bobana. Ali to su sitnice koje se lako nadilaze. Zaista se trudim da Boban i njegove potrebe uvijek budu na prvom mjestu, da ga kod kuće uvijek okružujemo pozitivnom energijom i tako damo svoj doprinos njegovoj igri", rekla je Milica prije nekoliko godina za srpske medije.

Košarkaš je pak svojevremeno ispričao da se u Milicu se zaljubio na prvi pogled tijekom jedne rođendanske zabave u Vršcu.

Milica i Boban su u braku od 2014. godine i imaju dva sina, Vuka i Petra. Milica se osvrnula i na razliku u visini između njih dvoje, koja iznosi čak 61 centimetar.

"Moram priznati da volim pročitati komentare o razlici u visini između mene i Bobana. Neki od njih su toliko duhoviti da me do suza nasmiju! Naravno, ima i negativnih, ali se na njih čovjek ne obazire kada je sretan i zadovoljan onim što ima", rekla je. 

Pročitajte više