Uhvaćen Dražen Dakić, Hrvat koji je u Njemačkoj ubio sina i još dvije osobe

Foto: Facebook

UHVAĆEN je Dražen Dakić, Hrvat koji je u četvrtak navečer u Njemačkoj ubio svog sina i još dvije osobe.

Kako javlja portal nrwz.de, Dakić je uhvaćen danas kasno poslijepodne nakon što je pet dana bio u bijegu. Čitatelji su njemačkom listu dojavili da je uhićen, a nakon toga je i policija potvrdila informaciju. Uhićen je, kako javljaju mediji, na području grada Rottweila na jugozapadu Njemačke. Navodno nije pružao otpor, a lokalna policija objavila je da će uskoro informirati javnost o uhićenju.

>> IZDANA TJERALICA ZA HRVATOM U Njemačkoj ubio 6-godišnjeg sina i još dvoje ljudi

Podsjetimo, Dražen Dakić, Hrvat koji živi u Njemačkoj, ubio je u četvrtak navečer 6-godišnjeg sina, 34-godišnjeg partnera bivše supruge i njezinu rođakinju u dobi od 29 godina. Njemački mediji javljaju da je godinama bio nasilan, zbog čega je supruga pobjegla od njega te se skrivala. Pronašla je novog partnera.

Ubio sina na proslavi prvog dana škole

Dakićeva supruga i 6-godišnji sin bili su u bijegu od njega zbog obiteljskog nasilja. Majka i sin su se u malo mjesto od 3 i pol tisuće stanovnika, Villingendorf, doselili prije dva tjedna i u školi su zamolili da nikome ne otkrivaju njihovu novu adresa. Dakić je ipak saznao gdje žive i u četvrtak je preko ograde upao u dvorište kuće, u kojoj su živjeli njegova supruga s novim, 34-godišnjim partnerom i 6-godišnji sin.

>>NOVI DETALJI Hrvat u Njemačkoj ubio sina na proslavi, obitelj je ranije pobjegla jer je bio nasilan


Ušavši preko terase u kuću, iznenadio je prisutne tijekom obiteljske proslave za dječaka koji je tek krenuo u osnovnu školi. Bila je prisutna i 29-godišnja rođakinja Dakićeve supruge, a ubio je nju, svog sina i suprugina novog partnera.

Mediji javljaju da je Dakićevu krvavom pohodu svjedočila i trogodišnja sestra ubijenog dječaka koju, na sreću, nije upucao. Navodno su razlozi za raspad Dakićeva braka bili financijski problemi, s obzirom na to da je bankrotirao prije dvije godine, te njegova nasilna narav, zbog koje je već bio kažnjavan za nanošenje tjelesnih ozljeda.

Tražio je suprugu po bolnici nakon ubojstva?

Otkako je policija izdala tjeralicu za ubojicom javilo se nekoliko osoba koje tvrde da su ga vidjele prije i nakon što je počinio strašan zločin.

>> JAVLJAJU SE SVJEDOCI Dakić je nakon ubojstva tražio suprugu u bolnici? "Bio je u društvu jedne žene"

Muškarac koji je džogirao policiji je dojavio da je uočio Dakićev automobil još u četvrtak poslijepodne, uoči zločina, te da je muškarac spavao u njemu. Navodno je kasnije vidio Dakića kako sjedi u automobilu. Činilo se da "nešto čeka".

Policiji se javio i pacijent iz lokalne bolnice koji tvrdi da je vidio Dakića u petak poslijepodne. Navodno je u društvu jedne žene došao u bolnicu i raspitivao se o svojoj supruzi, koja je uspjela pobjeći. Prema tvrdnjama svjedoka, žena u čijoj je pratnji došao navodno je sestra njegove supruge.

>> Uskoro opširnije...
 

Pročitajte više