Srpsku folk pjevačicu ubili u kući pa je odnijeli u obližnji kanal?

Foto/Screenshot: Facebook/YouTube

UBOJSTVO Jelene Marjanović, srpske folk pjevačice koja je pronađena mrtva 3. travnja pošle godine, neki mediji u Srbiji nazivaju tamošnjim "Twin Peaksom" budući da je stvar svakim danom sve zamršenija.

Pjevačica je ubijena tupim predmetom, a njezino izmasakrirano tijelo pronađeno je u kanalu u jednom naselju u predgrađu Beograda. Njezin suprug Zoran Marjanović uhićen je prošli petak, godinu i pol dana nakon zločina, i to nakon što je izašao iz jednog realityja.

Ubojstvo nesretne žene od prvog dana srpski tabloidi pretvorili su u sapunicu kojoj se ne nazire kraj. Njezin suprug tvrdio je da su njih dvoje s kćeri otišli na trčanje i da se Jeleni od tad izgubio svaki trag, a mrtvu su je pronašli tek sljedeće jutro u blizini mjesta gdje ju je on posljednji put vidio.

 

Njezin suprug i svekar redovno su komunicirali s medijima i davali čudne i kontradiktorne izjave, a u tamošnjim tabloidima svakodnevno su izlazile bizarne priče o obitelji Marjanović. Pojavili su se svjedoci koji su tvrdili da svekrva ubijene pjevačice vara ljude i naplaćuje svoje usluge "liječenja" rukama, a mnogi su govorili da čitava obitelj pripada sekti. U međuvremenu je umrla majka ubijene pjevačice, njezina svekrva je osuđena za nadrilječništvo, a njezin suprug se pojavio u reality programu na Pink Televiziji.

Doista je nemoguće pohvatati sve ono što su srpski mediji u posljednjih godinu dana objavili o ubojstvu, koje je iz više razloga već nazvano savršenim zločinom. 

Obitelj pokojne pjevačice je, nakon što su shvatili da godinu i pol dana od smrti nema ni traga ubojici, angažirala privatne detektive te je ubrzo uhićen Zoran Marjanović te se sada spominju novi scenariji ubojstva, između ostalih i taj da je Zoran ubio supugu u kući u kadi te je odnio u kanal kako bi njegova priča o odlasku na trčanje bila što uvjerljivija.

Zoranu Marjanoviću određen je pritvor od 30 dana, a navodno je angažirano čak pet odvjetnika koji će ga braniti na sudu.

Pročitajte više