FOTO Djevojka otvorila natječaj za dečka, u rekordnom roku javilo joj se preko 500 ljudi

Foto: Instagram

MLADA djevojka shvatila je da, želi li naći dečka, mora postati proaktivna te je raspisala natječaj za "taticu" koji je objavila na društvenim mrežama.

Arantza Fahnbulleh je glumica, komičarka i single djevojka kojoj nije polazilo za rukom da pronađe dečka pa je odlučila biti kreativna. Objavila je "natječaj" odnosno prijavu za potencijalnog dečka na kojoj se nalazi mnoštvo pitanja.

"Tražim mnogo više od dečka ili partnera. 'Tatica', je neko tko želi da vi zasijate i da pobijedite! Od njega uvijek i učite, zato i je vaš "tatica". Taj naziv nema nikakve vez s njegovim godinama ili financijama (naravno, ako je dobrostojeći to je plus). On je tu uvijek da vas podrži, ojača i izazove da dajete od sebe najbolje", objasnila je.

Njezin mali eksperiment već se itekako isplatio. "Primila sam preko 500 prijava za 'taticu' i trebat će mi dosta vremena dok ih ne pregledam sve", rekla je mlada djevojka, a njezina priča postala je viralna te obilazi sve svjetske medije. Naravno, prijave se redaju kao na traci...

Pročitajte više