Jeličić pokopao Hajduk: "Nemaju igru, ni želju, ni ideju"

Foto: HRT

U PRVOM Jadranskom derbiju sezone Rijeka je na Poljudu svladala Hajduk s 2:0 i nastavila lov na Dinamo dok su Splićani još jednom razočarali pune tribine Poljuda.

Derbi kola prokomentirao je Joško Jeličić u emisiji "Stadion", a njegova kritika neće se svidjeti hajdukovcima.

"Ne sjećam se kada je Rijeka lakše uzela bodove na Poljudu, odigrali su rutinski, čak su se i odmarali tijekom utakmice. Hajduk je bio oslabljen i nije pokazao ništa", rekao je Jeličić pa nastavio:

"Pristup Hajdukovih igrača je bio nevjerojatno loš, nemaju nikakve ideje niti plana igre kad imaju loptu. Tudor ne može igrati leđima okrenut golu, Almeida je nespreman. Nema jasne ideje u igri i sad, kada više nema Vlašića koji je svojom igrom ostale činio boljima, vidi se ružna istina."

Hajduk je igrao bez ozlijeđenog Futacsa, Nižića, Ercega, no Jeličić vjeruje da Splićani nemaju igru.

"Vidio sam bezvoljnost i nedostatak agresivnosti igrača Hajduka. I nakon što su gubili, igrali su poluaktivno, bez želje. Nije mi jasan trener Carrillo koji inzistira na sistemu 4-3-2-1, koji bez Vlašića nema smisla", dodao je.

Na odgovornost je pozvao i Hajdukovog sportskog direktora jer skupa pojačanja Bilih nisu opravdala očekivanja.

Osvrnuo se i na Dinamo koji još uvijek ima četiri boda prednosti pred Rijekom na prvom mjestu ljestvice nakon pobjede 3:1 kod Intera u Zaprešiću.

"Dinamo je kiksao u Europi, ali u novoj sezoni još nisu izgubili utakmicu. Zadržali su većinu kadra, nisu puno mijenjali, a Fernandes je bio igrač koji je činio razliku."

Stručnjak za suđenje, "Oko sokolovo" Mateo Beusan nije imao prigovora na odluke sudaca, pa tako ni na Igora Pajača koji je prvi put sudio derbi Rijeke i Hajduka.


Rezultati by SofaScore

 

 

 

 

 

Pročitajte više