Znamo koliko stvarno traje seks prosječnog para - i kraće je nego što mislite

Foto: Instagram

PRIČE o seksu koji je trajao cijelu noć ili preko nekoliko sati su jako česte, pogotovo kod muškaraca koji se vole hvaliti svojom izdržljivosti, ali novi podaci skupljeni uz pomoć aplikacije i igračke za seks zvane Lovely, otkrivaju malo drugačiju istinu.

Aplikacija zadužena za praćenje seksa pokazuje da seks prosječnog para traje kraće nego što smo mislili (i što drugi vole da se misli).

Nakon obrade informacija skupljenih od 432 para i više od 2000 seksualnih susreta, rezultati pokazuju da seks prosječnog para traje oko 12 minuta.

Rezultati su poprilično poražavajući, ne samo zbog toga što prosječni muškarac očito laže o tome koliko može izdržati, nego i zbog toga što prosječnoj ženi treba više od 12 minuta da bi se uopće dovoljno uzbudila kako bi krenula prema orgazmu.

Prijašnja istraživanja pokazuju da je prosječna žena manje sklona doživljavanju orgazma ako seks traje kraće od pola sata, što znači da uz ove prosječne brojke samo nadprosječno uzbuđene žene seks završavaju sa smiješkom na licu.