Poznata fashionistica nosi povoljne high-street krpice

Foto: Splash, Topshop
 
SVATKO tko prati modu dobro zna tko je Olivia Palermo. 
 
Stylish Njujorčanka posljednjih je godina postala jako utjecajna u modnom svijetu, a omiljena je i zbog toga što voli kombinirati dizajnerske i high-street komade. Jedna je od najpoznatijih obožavateljica Zare, u čijim je krpicama često viđena, no odjeću za Tjedan mode u Londonu ipak je potražila u jednom drugom popularnom i povoljnom brendu. Olivia je za reviju Topshopa u britanskoj prijestolnici obukla, što drugo nego - Topshop, odnosno asimetričnu kariranu haljinu iz nove kolekcije brenda. 
 
 
Palermo je haljinu pretvorila u suknju tako da je preko nje prebacila predimenzionirani bež džemper, a kombinaciju je podigla zlatnim štiklama. 
 
topshop.com, 805 kn
 
No više od ovog prethodnog ,oduševilo nas je njezino izdanje za reviju francuskog dizajnera Rolanda Moureta, gdje je Olivia osvanula u crno-bijeloj prugastoj suknji i džemperu, kojeg je također kupila u Topshopu. 
 
 
Ona je odabrala smeđi, no ovaj lagani džemper s gumbima na rukavima dolazi u još četiri druge boje - crnoj, modroj, sivoj i bijeloj -  te je puno povoljniji nego što izgleda. 
 
topshop.com, 186 kn
 
A iako se radi o "basic" komadu, Olivia je savršeno demonstrirala kako ga učiniti zanimljivijim, a vjerujemo da bi ovaj džemper izgledao jednako dobro i u kombinaciji s parom vintage traperica i običnim salonkama.