KEK SE IZJADAO NAKON PORAZA "Tako je to u Rijeci, već sam naviknut"

Foto: Hina 

RIJEKA je poražena kod kuće na Rujevici, na otvaranju Europske lige. Grčki AEK slavio je 2:1. Dva gola primili su Riječani iz prekida. Vratili su se u susret pogotkom Eleza, ali promašivali su i griješili previše i darovali AEK-u pobjedu. Matjaž Kek nakon utakmice bio je vidno nervozan. 

>>>Ovo nije HNL, Europa ne prašta 

"Bili su bolji za jedan gol. Mi nismo bili živi, agresivni, sve odbijene lopte su uzeli u trenucima kada je to bilo ključno. Nismo iskoristili naše šanse. Pritisak nije bio onakav kakav sam zamišljao. Čeka nas Hajduk za tri dana. Cijelu utakmicu nam je nešto nedostajalo...", u dahu je govorio trener Rijeke nakon poraza.

Na pitanje o Hajduku, opet je pričao o prosutim bodovima protiv AEK-a. 

"Da, sve ide brzo, Europa je brza, čeka nas Hajduk i moramo brzo reagirati. Ali.. Znate, večeras smo kasnili na loptu. Treba biti realan, primili smo golove iz prekida, nismo trebali izgubiti. Možda sam trebao krenuti s trojicom veznjaka, no moramo se što prije oporaviti, nemamo vremena ni za trening, neki su igrači klub u došli nespremni, ali tako je to u Rijeci. Već sam naviknut", izjadao se trener Rijeke na "kolodvorsku" atmosferu u klubu.

"Ostajem pritom da nismo bili pravi", poručio je za kraj nastupa.


Christodoulopoulos L. Goal HD - 1-2 by livgol  

 


Petros Mantalos Goal HD - Rijeka 0-1 AEK Athens... by Soccer_LENS

 

Pročitajte više