Piše: I.Ra | 14.09.2017. 12:36

Borna Ćorić objavio fotku sa sestrom pa potaknuo bizarnu raspravu u komentarima

Foto: Instagram

BORNA ČORIĆ na društvenim mrežama često objavljuje fotografije svoje sestre Brune te ne krije da su njih dvoje veoma bliski.

I ovaj put je tenisač objavio selfie s voljenom sestrom i napisao: "S mojom mlađom sekom. Došla seka u posjetu, usput se i naplatila", te dodao hashtag "malo mi za sriću triba" i smajliće s pusama i srcima.

Međutim, raspravu koja se pokrenula u komentarima mladi tenisač sigurno nije očekivao. "Smajlići s pusama i ljubljenje sestre u obraz nije normalno. Bio mi je jedan od najdražih tenisača dok nisam otkrio tu čudnu, incestuoznu vezu sa sestrom", komentirao je jedan Bornin pratitelj kojemu se očito ne sviđa njegova povezanost sa sestrom.

"Mogu te 100 posto uvjeriti da si ti jedini koji ovdje nije normalan. Odvratan si, neupućen i totalno neprimjeren", odgovorio mu je drugi Bornin obožavatelj, a ovaj je nastavio: "Stari, srce u pijesku s njenim imenom, je li to normalno?"

"Ti si totalni čudak ako interpretiraš fotke na taj način. Ovo je neugodan pokušaj da ga uznemiriš na društvenim mrežama", zaključio je Bornin pratitelj koji je stao u njegovu obranu.

NAJNOVIJE
NAJČITANIJE